Nepasuje mi stojan na vaničku
Ahojte maminky,
Mám stojan na vaničku 102cm a kúpila som vaňu tiež 102cm ale nepasuje mi tam. Vanička je do nej veľká.
To koľko cm vaničku musím kúpiť aby mi tam pasovala?

@nikolett_keszan U nas vanicka pasuje priecne na vanu... je to len nahoda ale vanicka je taka dlha a ako je nasa vana siroka...Ten zahnuty obrub na vrchu vanicky sa zahakuje na vanu. Alebo daj vanicku do vane pozdlzne a ty sed na konci vane.
Treba skusat ine sposoby.
@andreatytler máme sprchovací kút, preto som kúpila ten stojan aby mi to uľahčilo kúpanie 😏
@jaskolka takto mám vaničku na stojane 😏 a to by malo úplne sedieť na tom stojane nie?
Lebo inak sa na tom vanička nehýbe ani nič.
@jaskolka anooo? Ja som si myslela že v tom úplne vanička musí sedieť. No tak sa teším 😊 ďakujem veľmi pekne
@nikolett_keszan No keby isla este tak o 10 cm nizsie, tak by tie horne rucky boli akurat pod tou zahnutou obrubou vnicky a spodok vanicky by sedel na tej plosine co je v strede. Tiez by som si myslela ze je vanicka prilis velka, ale ak je tam na pevno, tak je to bezpecne.

Stačí, že je inak tvarovaná, ako stojan, a už ti nebude pasovať. Nemusí byť väčšia, iba "iná". Najlepšie je kupovať spolu naraz a rovno v obchode vyskúšať. Ťažko povedať, ako teraz kúpiť co, aby pasovalo😔
Možno o pár cm menšiu, ale či nebude potom padať, to je riziko.