Next oblečenie - ako sedia veľkosti
Ahojte, chcela by som nieco poobjednavat z Nextdirect. Nakolko sa plati za vratenie tak by bolo idealne keby veci sedeli. Z nextu som nikdy velmi veci nekupovala a teraz tu uz pokial viem ani obchody nie su takze nemam to ako vyskusat. Chcem sa preto spytat vas co odtial nakupujete - ako sedia velkosti? Starsi syn ma 3 roky, je ok objednavat 98/104? Vacsinou kupujem v Hmku a Zare tam mu veci sedia, v Zare obcas kupujem vacsie cisla, napr Lindex nohavice su mu obrovske. A s kvalitou ste spokojne? Dakujem za rady.
Syn má 9 mesiacov, veľkosť 9-12 m mu presne sadne, na leto mu objednávam už 12-18 a to mu je ešte trochu veľké. Z iných znaciek (okrem hm) už teraz nosí o číslo väčšie. S kvalitou som veľmi spokojná.
Baby prosim, tiez planujem objednat z Nextu, len by ma zaujimala dodacia lehota. Je to taky standard 3-4 prac. dni alebo je dlhsia? Pokial by nesadla velkost, vymenu riesia rychlo? Mate prosim skusenosti? Dakujem
Kvalita vyborna (niekedy clovek natrafi na nic moc kusok, ale nie kvalitou, len dizajn trosku nesadne). Dodaju do 2-4 dni. Niekedy sa caka 2 tyzdne, ale to je pri vyrobkoch,kde je uvedene, ze naskladia az o niekolko dni.
Velkostne za mna takto. Zara vyraba veci mensie a uzsie. Takze zaru objednavam o 1 cislo vacsie. Next ma oblecko naopak take sirsie, vacsie. Ak mas mensie a utlejsie deti ako je priemer, ber o 1 rok mensie. Aj mas priemerne velke deti, tak normalne podla ich veku. A odporucam tie multipack balenia basic veci (gatky, tricka, kratasy, leginy). Z tychto veci prislo vsetko v super kvalite a nikdy sa nam nic nespralo. Vynosili by po nas dalsie 3 deti 😂
my mame z next pyzamka a leginky. Pyzamka jej sedeli presne na jej velkost, leginky som objednala vacsie a aj to pasuju len tak tak. Inac kvalita super, hlavne tie pyzamka. Ja to robim tak ze ked si nie som ista tak kupim cislo vacsie a keby to malo byt prilis velke tak este neskor objednam aj o cislo mensie, to vacsie cislo potom ostane do buducna.

@alex2019 ahoj, ja objednavam pravidelne. Syn bude mat v auguste 4 a uz mu je velkost 104 mala. Pyzamka sme mali 104/110 a teraz idrm brat 110/116. Inak s kvalitou som velmi spokojna 🙂