icon

Nízka cena, dobrá kvalita - odporúčania pri kúpe výbavičky

ssussie
19. dec 2012

Tak pamatam sa, ze ked sme sli kupovat vybavicku som to tu luskala ake znacky kupit - teraz uz mame co to poskusane - tak snad to pomoze inymi mamkam a mozno niekto prida dalsie dobre tipy 🙂
Kozmetika - jednoznacne Babylove Sensitive z DM-ka (lacna, neprechemizovana, velmi dobre znasanliva)
Pranie - Persil (Lovela ma sklamala - smrdela, maly bol vysypany a flaky nesli dolu) a samozrejme zlcove mydlo z DM na kakinky 🙂
Oblecenie - Tesco - super ceny, veci sedia aj vydrzia a samozrejme tunajsi Bazarik 🙂, imidzovky - HM
Cumliky - NUK (nevypluval) a Babylove (su ako Mam, ale ovela lacnejsie - dva kusy za 1,99 €)
Lehatko - urcite! ale skor bez menej ozdobok a s vyssou nosnostou - dieta ma vacsie pohodlie a vydrz dlhsie ako pol roka 🙂
UM - jednoznacne HIPP - chutne, lacne, bio, ma aj PRo a PRe biotika a nepoznam nikoho, komu by nesadlo
Prikrmy - zatial sme skusili len Hipp - ale opat spokojnost 🙂
Kociar - urcite prosim Vas nie trojkombinacie 😉 sice super cena ale je to naprd - my mame bexu - vajco nam je uz davno male (maly ma 5 mesiacov), vanicka uz tiez a sportovy podfukuje - asi by som teraz kupila poriadnu autosedacku od 0 do 18 kil, kociar s odlhacenou hlinikovou konstrukciou (espiro je lacny) a potom golfac
Postielka - urcite drevena (my mame Klups - a je ako z papiera)
Perinka - rychlozavinovacka s kokosovou vlozkou je super vec - rychlo sa perie, je pevna 🙂
Hracky - Lamaze - nie som zastanca toho najdrahsieho, ale Lamazky fakt deti zboznuju 🙂
Vanicka - ergonomicka je super, ale az tak od dvoch mesiacov, dovtedy nam boli tei vyrezane podopierky velke, tak sme kupali v obycajnej
Nosic - mame Maxi gogo - ale neosvedcil sa
Podlozka do kocika - urcite ano - hlavne v zime do vaniciek a do sportiakov dost prefukuje. mame Emitex moby - je super - pevny a cenovo dostupny 🙂

Tot zatial nase skusenosti, ospravedlnujem sa za otvorenu reklamu, ale ked teraz je v obchodoch kopec somarin a materska je prilis mala na to aby sme zbytocne nakupovali blbosti.

Strana
z2
ivanka.7
27. dec 2012

@ssussie Musim suhlasit s kockami, ze co dieta a mama, to ine skusenosti :D

Kozmetika - mala ma skoro 9 mesiacov a pouzivam na nu len detske rastlinne mydlo bez syntetickych prisad a na do zimy na tvaricku bambucke maslo
Pranie - zlcove mydlo na flaky a persil sensitive (ale pouzivala som aj lovelu a v pohode), dezinfikujem mio freshom, ked treba; davam speci plachanie, aby sa prasok dostal urcite prec
Oblecenie - co mala dostane :D a ked mam vybrat ja, objednam z UK z George - veci cenovo super a krajsie ako tu v obchodoch
Cumliky - nepouzivame
Lehatko - az na nejaky mesiac-dva by sme sa bez neho zaobisli, ale kupili sme do 18 kil, takze ked bude slecna uz chodit, moze ho mat ako svoju stolicku
UM - nepotrebujeme, ja mam mlieka dost 😉
Prikrmy - malej varim, ale ked nahodou potrebujem kupovane, tak beriem babylove bio - lacne a dobre
Kociar - za nas prosim urcite 3-kombinaciu! Peg perego vajco je malej dobre aj teraz, vanicka bola velka (pouzivali sme ju ale minimalne, mala nie je kocikovy typ), takze v nej mohla spat na cestach alebo navstevach; a sportak je skvely - lahky, skladny, na boku s opierkami, do kosika narvem vsetko. Ma plnu rucku, loziskove koliecka a zaroven sa sklada ako golfac a je aj tak "tazky". Mienim mat tento kocik pre vsetky pripadne deti, takze za nas to bol skvely pomer cena/vykon.
Postielka - mame "strednu" triedu z Ikea, obyc ale super
Perinka - nepouzivali sme (neratam prve dva dni kvoli rodine)
Hracky - Lamaze - suhlas, ale stacia 2-3 :D my sme malej nekupovali nic, prakticky vsetko dostala, mozeme si otvorit hrackarstvo; za mna vedie Lamaze a Haba
Vanicka - ergonomicka nam bola super od zaciatku do cca 8 mesiacov, teraz je uz vo velkej vani, ale mali sme ju pozicanu, takze pohoda :p
Nosic - nedam dopustit na baby satku (Didymos Indio 100% bavlna) a Manducu - vdaka tomu sme prezili malej "nekocikove" obdobie a v pohode ju nosime obaja s manzelom aj teraz, ked ma 8 kil
Podlozka do kocika - netreba, fusak lodger vyriesil

Plienky - latkove, takze neriesim jednorazovky, mam od augusta este balenie babylove nature plienok, tie su v pohode

zana7
26. nov 2014

ČAUTE Maminky :D Chcem kúpiť hraciu podložku, ale neviem, kde:
--- kúpim LACNO a kvalitne ( som z KE)
--- čo je lepšie na tých drahších?
--- aké máte skúseností s tými podložkami, ktoré majú hrázdu či čo nad hlavičkou?
--- je nutné sa vystríhať dačoho pri tých lacných?
--- a naposledy... ocenili ste keď mala podložka aj dajakú melódiu? :D

Veľkééééé ĎAKUJEM za každý názor :D

petulanl
25. jan 2015

@ivanka.7 Ivi ktory typ Peg perego mas?

ivanka.7
25. jan 2015

@petulanl no, ten presne nas sa uz nevyraba, ale je to v podstate tento 🙂
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...
Pre nas bol super, lebo bol lahky, takze som si ho vedela vyniest a zniest sama do/z mhd ci po schodoch u nas v panelaku (teraz uz byvame inde, ale tam sme to fakt potrebovali). A normalne ostal pre druhe babo, budem ho zas pouzivat, nic mu nie je az na nejaky skrabanec alebo co.

petulanl
25. jan 2015

@ivanka.7 dakujem. Ja som totižto tiez Peg peregova, bezkonkurenčný kos, polohovanie, obrovská strecha. Len problem je ze uz sa nic normalne od nich nevyrába. Mala som predtym at4 a gt3, Atlantico bolo tiez fajn. Ale teraz je to zúfale!!!!! Tak som dúfala ze si nieco objavila. Tieto booky som pozrela, uz to nie je ono. Ale dakujem 🙂

ivanka.7
25. jan 2015

@petulanl toto nie je book 🙂 ale verim, ze ak si mala at4 a gt3 tak ti nebude vyhovovat ani ten switch easy drive ani book 🙂 je to o preferenciach, kto co potrebuje, nam najviac vyhovoval ten nas kvoli malemu vytahu a nutnosti vynasat ho este aj k tomu vytahu 8 schodov 🙂

Strana
z2