icon

Oblečenie do škôlky

marrya
9. sep 2013

dat malej do skolky radsej riflove saty na traky s pancuskami,trickom.....alebo pletene saty a do toho nakombinovat nieco,ide mi o to aby sa tak pohodlne citila lebo je taka trosku baculka aby to mala ok 🙂

billam
•
9. sep 2013

@marrya myslím, že lepsie budu pletene...predsalen sa tam viac hýbe, maju tam rôzne aktivity a je najdôležitejšie, aby sa dobre cítila a nic jej nebranilo v pohybe. Ja som na jeseň/zimu kupovala tenke šaty na ramienka /letné/ a doplnila trickom a pancuskami. Pripadne som dávala suknu, tričko, pancusky. Sukna bola praktickejsia, ked išli von, len si ju stiahla dole a dala si teplaky/otepľovacky.

hajajanka
•
9. sep 2013

A co takto dat jej na prezlecenie pohodlne teplaciky? My sa prezliekame do teplacikov a neolutovala som. Je v tom pohodlne a ked vidim, v akom stave su teplaky (trava, krieda, obcas obed), tak som rada, ze sme to vyriesili takto.

mirkakab
•
9. sep 2013

@marrya riflovina je dosť tvrdá, tie by som nevolila, aby ich mala celý deň, u nás maju deti tepláky, aj učitelky ich rýchlejšie upravia 🙂

zuzkat1
•
9. sep 2013

@marrya na cestu co chces a do triedy teplaky a tricko. V tom moze ist aj na dvor.ak chces aby sa citila pohodlne tak to je naj. Osobne sukne nepovazujem za pohodlne.cely den sa vala a hra.nejde na prehliadku.

billam
•
9. sep 2013

@zuzkat1 az na to, že v obdobi, ked sa nosia pancusky, tak by jej v škôlke bolo teplo - v pancuchach a teplakoch. Aj v škôlke nam hovorili, že pre chlapcov pancusky a krátke nohavice a pre dievčatá sukne, šaty...jednoducho nejake oblečenie, ktore si deti hned stiahnu a oblecu sa von do teplakov/ oteplovaciek...jasne, že teraz len teplaky, ale ked bude zima a je potrebné mat pancusky, tak sa dieťa musi inak obliekať.
Učiteľky určite nebudu 25 deti prezliekat, ked pôjdu von.

zuzkat1
•
9. sep 2013

@billam ja jej davam ponozky,teplaky a na to len natiahne take sustaky zimne nepremokave.

billam
•
9. sep 2013

@zuzkat1 a ked je sneh?

zuzkat1
•
9. sep 2013

@billam Ved vtedy ked je sneh

billam
•
9. sep 2013

@zuzkat1 nie je jej teplo? V teplakoch a oteplovackach?

zuzkat1
•
9. sep 2013

@billam to nie su oteplovacky. A nema pod tym pancuchy. To su take zateplene sustaky.len nohavice.

katrinka8
•
9. sep 2013

Baby, a ked sa prezliekaju do pyzamka, tak aj tak si asi davaju tie pancusky dole, nie? Mne sa zda pohodlnejsie do triedy teplaky (nam tiez aj tak pisali v pokynoch) - ked bude chladnejsie, zavisi aj od skolky - mozno su niektore take, ze dietatko znesie aj v triede pancusky a teplaky (ak su nezateplene, stare okna, ze fakt chladno... ). Inak neviem, ja nasu asi skusim naucit si obliekat aj pancusky, zatial nebola moznost, davno sme pancusky nepouzili 😀

zuzkat1
•
9. sep 2013

@katrinka8 u nas bola v skolke minuly rok zima v triede. Teraz ma triedu inde tak neviem ako tam bude v zime.

billam
•
9. sep 2013

My sme mali v pokynoch na chladné obdobie pancuchy a to mala skolka plastové okna. Bolo to pohodlnejšie pre deti aj učiteľky. Chlapci zhodili kraťasy, baby sukne a natiahli si teplaky/otepľovacky/kombinezy, ked išli von. A malo to ešte bonus, že sa same naučili obliekať si pancusky 🙂

zuzkat1
•
9. sep 2013

@billam mozno aj ja tak budem riesit tuto zimu. Ale iste nie sukna ale dam jej kratasky.

egyptanka
•
9. sep 2013

Inac ak si nevedia najma dievcatka obliect pancusky tak nam sa osvedcili leginy a ponozky

katrinka8
•
9. sep 2013

@zuzkat1 - no, ja som zvedava, ako to budeme my riesit. Tento rok sme totiz v skolke prvykrat 😉 (resp. prvykrat uz sme aj chori doma - tak ak to takto pojde dalej, ani nebudeme musiet riesit 😠 )

zuzkat1
•
9. sep 2013

@katrinka8 fiha.tak to skoro ochorela.chuda. tak nech je to naposledy. Treba sa opytat ako maju v triede. Ci zimu alebo teplo. Ucitelka poradi.

zuzkat1
•
9. sep 2013

@katrinka8
@egyptanka takym malym inak pomahaju s obliekanim. Sice je tam len 1 ucitelka po spani ale nasej pomaha upratovacka.

detskeoblecko
•
9. sep 2013

skus pozriet aj mencestrove satocky...na nasej stranke su jedny velmi mile...je ich tam viacej, ale tieto su tak teplejsie..a uzasne wellsoftove bundicky na teraz

egyptanka
•
9. sep 2013

@zuzkat1 aj v nasej pomaha upratovacka. Kam chodieva tvoja dcerka?

katrinka8
•
9. sep 2013

@zuzkat1 - no, to asi zo stresu, si myslim... ☹ Ale aj v nasej skolke pomahaju ucitelky s obliekanim tymto malickym 🙂

zuzkat1
•
10. sep 2013

@egyptanka my mame skolku v novom meste.