Oplatí sa kúpiť postieľka z Poľska?
4. máj 2013
ahojte, chcem sa opýtať ako to je s postieľkami z Poľska, kupovali ste niektorá? oplatí sa kúpiť tam, sú lacnejšie ako u nás?
Predošlá
Strana
z2
zdravím, nemáte niekto skúsenosti s postieľkou Amal 2, potreboval by som na ňu návod
Ahojte babulky dnes som mala neskutocnu prilezit kupit krasnu postielku za dve kinderka 😊😁nieze by som bola niaky setric ale jedneho chlapca mam uz a toto je moje posledne tehu tak teku naco kypovat novu tak sa aj stalo ale som iba 19 tt a dufam xe neprinesie nestastie co si myslite vy? Dakujem peknu sobotu prajem 🙂
Predošlá
Strana
z2

Ahoj. My sme kupovali postieľku v Poľsku pred 6 rokmi za asi 3500,- SKK,...3 polohy, s bočným posúvaním mriežky, po roku sa vybrali všetky tyčky z rámu z jednej strany. Rozobrali sme a tyčky riadne zlepili lepidlom na drevo. Bolo ho tam pôvodne málo. Naše druhé dieťa zase rozhegalo bočný rám, tak manžel zase lepil aj všetky ostatné spoje. Teraz je už konečne pevná. Rozhodne sa oplatí kúpiť aj v Poľsku, len treba mať dobrý pozorovací zmysel. Druhý krát by som kúpila s pevnými čelami. Nie celú iba s tyčiek. Ahoj.