icon

Osvedčili sa vám baby vysielačky?

zuzanita193
30. máj 2015

Baby chcem sa opytat, ci sa vam osvedcili baby-vysleiacky? ak ano tak akej znacky. Dakujem

kuceravasue12
•
30. máj 2015

ahoj značky ti neporadím, ale skvelá vec, ľutujem, že som ich nemala skôr, počujem malú aj keď sa prehodí. Niekedy som ju začula, už len keď plakala a teraz keď ju začujem skôr stačí jej dať dudušku a spí ďalej

poly2406
•
30. máj 2015

Super vec!!! Počuť aj šuchnutie... Ja som využila na 120%. Malý má tri roky a ešte aj teraz ju občas zapínam.
Značku máme hmmm presne neviem - baby...., segra má avent - tú zas používame u mamy. Obidve super!!!

galixx
•
30. máj 2015

Je to super vec, pouzivame kazdy den. Mame angelcare, ale tie su dost drahe, myslim ze aj lacnejsie sa daju dobre zohnat

margarita
•
30. máj 2015

nam teda nie, dostali sme pri prvej, a vyuzili sme len jediny raz, ked sme boli na svadbe a mala uz spala na izbe hotela a my tancovali asi 100metrov odtial.
doma som to nevytiahla ani pri jednom dietati.
v byte a aj dome som ich pocula aj bez vysielacky.

sona2222
•
30. máj 2015

my máme avent a neviem si ich vynachváliť, skvelá citlivosť. neviem ako by som bez nich fungovala, bývame v poschodovom dome a s týmto zázrakom môžem bez problémov zbehnúť do záhrady alebo dole do kuchyne a malý si spokojne odfukuje. a počujem ho už keď sa začína mrviť...

tevia
•
30. máj 2015

my sme mali vysielacku ale nakoniec sme ju prestali pouzivat, ked sme objavili aplikaciu v mobile... tam aspon nehrozi, ze sa vzdialis mimo signal, funguje vsade, aj keby si bola za 10 stenami. Je to super vec.

ena1903
•
30. máj 2015

Ja si tiez neviem predstavit fungovat bez nich. Mame pomerne velky dom, maly spi vo svojej izbe a ja okamzite viem, ked sa nieco deje. Je to super, napr. ked mame navstevu - v obyvacke je hlucnejsie, urcite by som ho bez nej nepocula. Alebo mozem vyjst bez obav aj von do zahrady. Mame Avent.

veronika1402
•
30. máj 2015

Hej mala som ju od narodenia,super vec🙂 cez leto sme na dvore grilovali a mala spokojne spala,nastavena na najvyššiu citlivosť,tak som počula aj muchu keď letela.Mame z liedla,a skvelá vec,za nejakých 30 eur🙂

anula
•
30. máj 2015

ja ma Tomy. Pri prvej dcere sme nemali, byvali sme v dome bez poschodia.Teraz byvame v poschodovom dome a velmi sa nam zisiel, inak by som sa z poschodia nemohla vzdialit.

mart1na26
•
30. máj 2015

Jasne babyphone je jednotka, ja osobne si bez nich neviem zivot predstavit , znacka tusim philips taky macko pu z Nay, ale mala som aj z lidlu a tie boli este lepsie, neskutocne citlive na zvuk

bonaqa2013
•
31. máj 2015

Mám4 deti, ale nikdy som to nemala....

monciky
•
31. máj 2015

my mame rodinny dom, sice len bungalov, ale vysielacky sa mi velmi osvedcili...., mozem pocas spanku maleho ist vyvesat pradlo von, upratat si priestory mimo domu a vecer ked sedim v obyvacke,tak sice aj tak stale chodim nanho pozerat, ale pocujem aj najmensie suchnutie, keby som si to mala este raz kupit, kupim uz take s obrazovkou, aby som maleho aj videla....,a keby som byvala v byte, aj tak si ich kupim, to bolo prve spolu s monitorom dychu co som kupila a nelutujem ani cent....

standu
•
31. máj 2015

Doma v byte nie, ale na chaty sme nosili, keby ze byvamev dome tak urcite 🙂

lucianakoniku
•
31. máj 2015

@zuzanita193 my sme ich doma vyuzivali len prvy mesiac pri prvom synovi, ked sme este boli vyplaseni a riesili kazde jeho suchnutie, ale na navstevach, dovolenkach a u babiek sme ich vyuzili, tam sa osvedcili.

mame dve, jednu zn. baby ono, ta je naprd a druhu topcom, ta je dobra, len mi na nej vadi ze jej obcas "prepne" a zacne zrazu pipat ze je v miestnosti zvysena teplota hoci to tak vobec nie je. ten senzor sa neda deaktivovat takze ked zacne vysielacka takto blbnut, musime ju vypnut alebo nejak spacifikovat.

podla mna v byte sa zaobides aj bez nej, ale ak ti deti spavaju napr. na poschodi zatial co ty si dole v kuchyni a mas zatvorene dvere, tak je to dobra vec.

gaby21
•
31. máj 2015

@zuzanita193 To velmi závisí či bývaš v byte, alebo rodinnom dome, ja v dome a ked som dala dieťa spať, som kludne vybehla na dvor, do záhrady o poschodie nižšie, ked sme boli dnuka som ich samozrejme nepoužívala, to je hádam zbytočné

deniskap
•
31. máj 2015

My bývame na dome a bez nich si to neviem predstaviť. Keď malý vonku spal, tak som počula všetko. Aj vietor aj rozhlas, čiže som bola pokojná. My sme mali také najlacnejšie z elektra, stáli asi 26 eur, ale úplne nám stačili, nebolo potrebné investovať viac...