icon

Pančuchy pre drobcov

30. dec 2021

S ktorou stránkou ste spokojné? Je ich veľa, ale rada by som šla do kvalitných. Ďakujem.

anjelicek26
•
30. dec 2021

Zavisi aky vek myslis... ja roky rokuce kupujem pancusky pompdelux, proste su to, co hladam, kvalitny material, dlho vydrzia, v zlavach (ako su teraz) prijatelna cena 5e/kus... Mali sme aj ine, ale to bolo hned zmolkovane a to jej proste uz potom neobleciem a hneva ma to 😂

autor
•
30. dec 2021

@anjelicek26 pre deti do roka, už pomaly lezuce, aby hneď neboli kolená vydrate alebo spomínané žmolky 🙂 o týchto som ešte nepočula, ďakujem, idem kuknúť

uriva
•
30. dec 2021

Ja zase od Mile - https://mile.sk/sk/detske-pancuchy/ . Zbižňujem tie ich tráčky a kvalitne vydržia dlho a aj farebne sú stále, že sa "nevyperie farba". Len cenovo sú drahšie, ale ja si za kvalitu rada priplatím. Kupujem tiež už dlhé roky.

mamka1984
•
30. dec 2021

Presne ako pise @uriva, tie od mile su super. Nezmolkuju, farba aj tvar vydrzi mnoho oprati.

petamich
•
30. dec 2021

Mile a Japi za mna 🙂

autor
•
30. dec 2021

Tak baby idem asi do tých Mile...myslela som že je to len predražená imidžovka, ale ak sú aj kvalitné, super.. skúsime

junovedievca
•
30. dec 2021

Ja som teraz kupila mille a zitta.su skoro rovnake ale Zitta o trosku hrubsie pletenie maju.inak traky rovnake.a zitta stoja 8.9.pozri este tie

bagerka
•
30. dec 2021

Za mňa od tatrasvit, malý ma 3apol a stále máme od nich, staršie podedili detičky naokolo a tiež chvália, majú aj na traky.sesternica mile napríklad bola sklamaná a prešla tiež od tatrasvit.kupila som tam dokonca aj sebe-najväčšia detské cislo😂😁

junovedievca
•
30. dec 2021

@bagerka tie traky na tatrasvitackych to su tiez gumicky? A este oni maju take ine cislovanie tak ked napr.potrebujem 74 to uz treba 80tky kupit? Poradis?

ajja22
•
30. dec 2021

Ja zase mile neodporúčam, strašne vyťahané, chodidlo obrovské, okrem peknej farby, ktorá teda drží stále, nič moc za tie peniaze...

lienka.7
•
30. dec 2021

@uriva a veľkostne prosim ako objednavas?

ibajaanikiny
•
30. dec 2021

Mile a Tatrasvit,ale iste su aj ine dobre,mozno sa aj ja inspirujem🙂

laurar1
•
30. dec 2021

Ja kupujem na pancuskovo.sk. Ked mi mala zacala liezt, kupila som jej protismykove, maju protismykovu plochu na kolenach aj chodidlach. Stale jej ich kupujem, teraz uz chodi a ma odtial aj protismykove ponozky.

bagerka
•
30. dec 2021

@junovedievca 😂 nie, sú tiež také tkané, ale dobre držia. Môjmu (nebol nikdy krpec) prave sedeli napr.90cm veľmi dlho. Takz3 sú práveže trošku vacsie

uriva
•
30. dec 2021

@lienka.7 Takú akú nosí.