Pants - Babylove verzus Fred & Flo
Ahojte mamičky máte skúsenosť z plienkami Babylove 4 a Fred&Flo 4. Chcem prejsť na pants a neviem ktoré sú lepšie. Doteraz sme boli na Pampers premium care. Za chvíľu budeme skúšať odplienkovať, čiže chcem prejsť na tento typ, kým sa nám trocha oteplí. Alebo kľudne odporučte aj inú značku čo sa vám osvedčila. Ďakujem
@anonym_autor 😂 celkom vtipné, že tú neanonymnú tému si vymazala aby si to pridala znovu anonymne
@anonym_e50f69 babylove nature pants majú dosť úzky pás, sú na špagetky. Premium care sú širšie a z activ baby sa syn vyhadzal
@anonym_e50f69 babylove nature pants majú dosť úzky pás, sú na špagetky. Premium care sú širšie a z activ baby sa syn vyhadzal
@anonym_e50f69 aspoň som ťa pobavila a možná aj inych 😅 ale pri tejto téme mám na to dôvod 🙂
@mullerova46 tak babylove asi ani skúšať nebudeme 🙈
@anonym_autor z tych 2 menovanych ani jedny.huggies pants su vyborne
@anonym_autor s babylove som nebola spokojna, nemali tusim ani detekcny pasik, boli velmi tenke, nepacili sa mi. Tesco som neskusala, ale mam vyskusane lupilu a za mna fajn. Len som kupila o velkost vacsiu nez ta, ktora bola uvedena na obale podla vahy dietata.
My pouzivame cez den tesco pants a na noc alebo von pampers baby dry pants. Tie tesco su fajn, ale na noc by som ich ja osobne asi nedala, lebo mala ma zakazdym plienku na prasknutie rano a tie tesco neviem ci by zvladnli taky naklad. 😂
My pouzivame cez den tesco pants a na noc alebo von pampers baby dry pants. Tie tesco su fajn, ale na noc by som ich ja osobne asi nedala, lebo mala ma zakazdym plienku na prasknutie rano a tie tesco neviem ci by zvladnli taky naklad. 😂
@anonym_252fae a prosím ťa bolo to niekedy teraz? Lebo čo počúvam, tak že sa boli super len sa pokazili za poslednú dobu 🙂
@kwakina na noc zatiaľ planujeme zostať pri pampers night tie sedia super. Síce naša mala nema daky napor za noc, ale na noc tieto to isia 😀

@anonym_autor 😂 celkom vtipné, že tú neanonymnú tému si vymazala aby si to pridala znovu anonymne