icon

Plienky Babybaby Soft

kikus97
12. feb 2021

Dobre večer, chcela by som sa opýtať, ake máte skúsenosti s plienkami Babybaby soft. Čakáme prvé bábo a nie som veľmi presvedčena o Pampers, na tu značku som narazila na instagrame a neviem, či môžem veriť reklame, že sú skutočne tak dobre. Za každú radu a skúsenosti ďakujem ☺️

ja_mama
•
12. feb 2021

Ta drahsia varianta sa mi celkom pacila, na lacnejsej nie su pruzne tie lepky tak som ich nevedela dobre nastelovat na ritku..ale bohuzial z oboch variant sa mala zaparovala. Taktiez nezdrzia tolko co pampersky. Tiez som chcela skusit nieco setrnejsie a menej umele, ale nasej malej proste nesadli. Vam ale mozno budu ok, kebyze nebolo tych zaparenin tak cez den ich kludne pouzivam, na noc by nasej nevydrzali.

danicaz
•
12. feb 2021

@kikus97 My sme ich dlho používali, boli sme spokojní 🙂

mirkaz156
•
12. feb 2021

Aj my používame tie drahšie kupujem mesačné balenie bez utierok - tie sa mi nepáčili. Plienky sú parádne 😊😊

lucijalucy
•
13. feb 2021

Používali sme veľkosť 3 z tých Ultra dry (drahšie) a fajn 👍🏼

lyci
•
13. feb 2021

@kikus97 my ich pouzivame od narodenia uz vyse roka. tie lacnejsie sme neskusali. raz som objednala 1 balik lacnejsich na skusku a poslali mi tie drahsie 🙂 daju sa tam objednat samostatne aj 2 plienky poslane ako list na skusku

miakey
•
13. feb 2021

@kikus97 my ich používame, som s nimi spokojná, odporúčam. A ešte k tomu ide aj o slovenskú značku.

smajluska
•
3. apr 2021

Nenašla by sa tu mamička, ktorá používa 4ky alebo 4+ plienočky, ktorá by mi poslala 1 neotvorený balík plienočiek BabyBaby Soft na skúšku? Samozrejme sa finančne dohodneme, ďakujem. Ak môžete tak odfoťte mi aj motív 🙂

lyci
•
3. apr 2021

@smajluska ved sa da priamo na ich stranke na skusku objednat 2ks plienok a postovne je ako za list. a da sa u nich objednat aj 1 balik plienok. netreba objednavat mesacne balenie. ja mam teraz doma 4 aj 5. 5 davam na noc

smajluska
•
3. apr 2021

@lyci Oki, dakujem za info. A mozete mi prosim odfotit ako ta plienka vyzera? Ma aj gumicku vzadu? Dobre drzia lepky?

smajluska
•
4. apr 2021

@lyci No viete, objednat si vzorku sa ani moc neoplati. Stoji to 0,80 eur a za kuriera zaplatite vyse 3 eur. Takze sa viac oplati kupit uz cely balik. Mozete mi odfotit ten motiv?

lyci
•
5. apr 2021

@smajluska ja som platila za vzorku pred rokom 1,70e. postovne bolo 0,90e. asi kvoli corone uz len kurier. vzadu nie je gumicka. vzor je modro-hnedy