icon

Plienky z DM-ka. Ako ste s nimi spokojné?

niqi
16. feb 2011

ahojte mozte mi napisat ako ste s nimi spokojne? chcela by som ich vyskusat. dakujem

Strana
z2
koxinka
21. feb 2011

my tiez pouzivame babylovky a dokonca aj vlhcene utierky od nich pouzivame a suuu nas favoorit 🙂) sme spokojny ale hlavne maju super cenu. Pouzivali sme aj ine ako pampers ktore su tiez dobre ale raz som kupila slip a play a boli otrasne mala som pocit ze premakaju, zapachali a ked som malu dvihala na ruky tak som mala pocit ze ma plienku uplne namoknutu ☹ tak odvtedy ich nekupujem.

ikke
21. feb 2011

ja musim neodporucat dm-eko plienky (znacka Alana?), strasne nieco, to mozte dietatu rovno dat na zadok spongiu, efekt je rovnaky 😝 😅
s ostatnymi skusenost nemam.

luky1313
21. feb 2011

ja som ich mala a som s nimi tiež spokojna, myslim ze su lepšie ako pampersky lebo su napustene kadečim a tie dm-acke su čistučke

sunea
21. feb 2011

My sme spokojni (babylove), ale Alany mi casto precikaval.

tinika
21. feb 2011

my striedame pampers a babylove podla toho ktore su lacnejsiea sme spokojni 🙂

lubinka9
21. feb 2011

No my pouzivame eko plienky Alana z DM, zopar x sa mi maly precikal ale inak som s nimi spokojna a to ich pouzivame aj na noc. A vobec nemam pocit, ze by maly sedel na spongii. 😕 A nerobia nam zarezy na slabinach co napr. Pampers robili.
Ale mohli by byt bud lacnejsie alebo viac kusov v baleni.

anelehka
21. feb 2011

ja som pouzivala najviac babylove,uplna spokojnost,pre mna su cislo 1 😉

daska58
21. feb 2011

My sme používali Huggies superflex- TOP neprecikané, držia tvar, a balenie vydržalo dosť dlho.Potom som myslla, že trochu ušetríme.Kúpili sme DM.Trpko sme olutovali:Taký zaparený zadoček som dávno nevidela, Doslova okopírovaná plienka, ako pavián.Liečili sme sa týždeň aj s repíkovými kúpelmi.Ale asi si treba od kamošky požičať a vyskúšať... 🙂

mrka2
21. feb 2011

ja som ich prvykrat vyskusala,ked mala moja mala asi rok a odvtedy ine nekupujem. su perfektne! 🙂

stardust
21. feb 2011

ja som spokojna so vsetkymi plienkami, nezavisle od ceny...ci su to pampers, babylove, helen harpers alebo tie najlacnejsie od Aldiho. Nevidim medzi nimi ziaden kvalitativny rozdiel. Az na helen harpers, pri nich som si zvykla pomylit strany, kedze velka zaba podla nich patri na zadnu stranu, nie dopredu...

Strana
z2