icon

Poradíte ohľadom kúpy ohrádky?

any8558
20. feb 2014

chcela by som nejakú za dobru cenu, ale aj bezpečnú...neviem, či je medzi nimi nejaký rozdiel alebo su všetky na jedno kopyto...ďakujem za rady🙂
zdá sa mi drevená lepšia, lebo bábo sa môže chytiť kdekoľvek , ale zas sa môže udrieť..neviem:(

bibistec
20. feb 2014

drevena je pevnejsia ale zas babo sa poobija rataj s tym a ta sietovana neviem. my sme ziadnu nemali a nebol problem, ale zas ked potrebujes odbehnut a niekam dat babo tak asi by som volila taky dvojnasobne siroky rozmer, existuju aj take, pripadne aj s kolieskami.

anjelik87
20. feb 2014

Tak moj mal drevenu a nechcel v nej byt takze som rada ze som neinvestovala do inej. Obcas v nej posedel, ked som potrebovala nieco spravit tak chvilu vydrzal ale potom chcel ist hned von. Ale nikdy sa nebuchol napriek tomu ze bola drevena ale je pravda ze ked nevedel este dobre stat tak som mu okolo dala mantynely a vrch omotala plienkou aby si zubky nrbuchol.

womankc
20. feb 2014

pri starších som mala drevenú , nebol žiadny problém, ale teda sem tam sa ťukli a potom som kúpila sieťkovú a to bola super ja som to využila dosť hrávala sa tam a niekedy aj zaspinkala

lenuska26
20. feb 2014

My sme mali cestovnu postielku a davala som maleho tam ked som potrebovala odbehnut al.navarit. pekne z nej videl,v pohode sa postavil a rad sa tam hral 🙂

lejlla
20. feb 2014

ja som tiez za sietkovu,aj ja ju mam a spokojnost...

nigguska
20. feb 2014

Ahoj,ja som mala sietkovu ale nie klasicku ako cestovnu postielku ale 2x taku....a vyuzili sme ju aj ako postielku,ked sme cestovali....maly sa tam nebuchol a krasne vsetko videl....ale uz by som kupila aj taku s bocnym zipsom,lebo ked bol uz maly vacsi a nepotrebovala som ho tam dat,ked som bola pri nom ale chcel tam ist,tak som ho tam musela davat a ked sa pytal von,tak vyberat....keby mala bocny zips tak si tam vleze aj vyleze kedykolvek....a hlavne sa lahsie sklada,rozobera a nie je taka tazka ked ju chces niekam preniest...ja som ju cez leto davala aj von na dvor.

siska53
20. feb 2014

My sme volili sietkovu,mame ju stvorcovu,je na zips,ktorym sa "dvierka" otvaraju zvonku.je dost priestranna a volili sme sietkovu kvoli tomu,ze ak by aj babo spadlo,tak sa neudrie do tvrdeho,ako pri drevenych.
ja byvsom aj postielku,uz teraz radsej,volika tu cestocnu,sietkovu,mame totiz drevenu.
spodok je makky,potah pratelny.
neviem,odkial si,ale my uz nasu nepotrebujeme,chceme ju predat,len som zatial este nedavala inzeraty.
ak,by si sa rozhodla pre sietkovu a mas zaujem,napis ip,poviem prip.viac. 🙂
pekny den.