Používate detský riad s prísavkou do mikrovlnky?
Ahojte,používate riad s prísavkou? Môže ísť také aj do mikrovlnky? V popisovh to neni pri niektorých,nasla som petite&mars v DM a tam je že môže ist do mikrovlnky🤔tak teraz neviem nejak sa mi to prieči že silikon do mikrovlnky,chcela som najprv bambusive ale tie sa nesmú dávať do mikrovlnky,tak poraďte aké máte vy
Nezohrievala by som to nikdy v plaste. Zohrejes normalne na tanieri a potom prelozis do detskeho.
@veraaq ja mám tie petite Mars ale teda vždy pripravím čerstvé jedlo a nezohrievam ak dieťa obeduje neskôr cca 1-2 hod po navareni mám termosku tak jedlo dám tam. Ak by som mala zohrievať jedlo tak určite klasika na sporáku a potom preložiť do misky.
Nemáme doma ani mikrovlnku... Takže dá sa to zohrievat aj inak ako v mikrovlnke a nepotrebuješ speci riad
V plaste by som nezohrievala ani sebe nie to este malemu dietatu.
Ja mám jeden taký s pepca moze do mikrovlnky,do umývačky ale vždy som jedlo ohriala na normálnom tanieri keď už a prelozila potom na ten silikónový

@veraaq celkovo neplanujem zohrievat stravu v plaste, takze ja budem v skle rozhrievat a potom ked tak prelozim do misky a v tom pripade mas uplne jedno aku znacku zvolis