icon

Používate púder na detský zadok?

Dnes o 12:08

Ahojte, používate púder na detský zadok? Možno to znie ako hlúpa otázka, ale je nevyhnutný k výbave novorodenca ? Svokra mi ho kúpila, ja som plánovala používať iba rybaciu masť.

anonym_c039bd
Dnes o 12:09

Nie. A nepoužívala som ani rybaciu masť. Smrdí
Používala som sudocrem alebo bepanthen

janinah
Dnes o 12:19

Nie.aviril krem.je dobre,ak sa drobec pokaka a medzi stolicou a kožou je vrstva kremu,lebo ved neprebaľujes ho okamzite.

anonym_815954
Dnes o 12:21

Púder vôbec, len občas Rybilku krém. Sudokrém som mala vzorku, nebol dobrý

anonym_33cb1c
Dnes o 12:45

Vobec. Nepouzivam ani ziaden iny krem. Podla mna pokial dieta nema ziadne problemy, je akakolvek kozmetika na tieto partie zbytocna.

cimage
Dnes o 12:53

U nas kazde dieta malo inu “ritku”. Syn mal len pider bez parfumov. Prostredna len krem od weledy a najmladsia mala tiez weledu a aj ine kremy z lekarne, lebo mala najcitlivejsie brusko a tym aj ritulku mala podrazdenu.
Ale inak sa vyhybam ropnym kremom.

anonym_b08441
Dnes o 13:09

Nie, ja mam kupenu Biodermu na zapareniny a planujem davat az ked bude treba urcite nie po kazdom prebalovani.

anonym_d5aa1e
Dnes o 13:20

Ahoj, púder ako taký obsahuje talcum- potenciálny karcinogén. Takze ten som vynechavala úplne, čo sa týka krémov, treba skúšať, presne ako radia hore každé babo je iné 🙂 ja som používala weledu a aj to som minula tri tuby, za cely život dieťaťa, lebo jednak som ho hneď prebalila a jednak sa mu netvorili zapareniny, takže krém som dávala veľmi sporadicky.

petamich
Dnes o 13:36

Nepouzivala som, nepouzivala som nic a ked bolo treba tak bepanthen alebo sudocrem. Ja ryby nejem, mne ten krem velmi smrdel, padavke 🙂 ale inak ta rybilka ci aky krem je tiez fajn.

jablkovastrudla
Dnes o 15:48

Ani pri jedno som nepouzivala, ale oni nemali zapareniny ani ziadne ine problemy. Mala som nechtikovy krem od weledy a ten mam stale skoro cely.

anonym_c0ce05
Dnes o 15:53

Občas som používala a používala som aj rybybilku. Je to perfektný krém. Podľa mňa ešte lepši ako sudokrém. Kupujeme ju doteraz na rozne rany, popáleniny, alebo keď sa porežeme. Perfektne rýchlo hojí rany.

tetapetra
Dnes o 15:53

@anonym_autor aspoň kúpila,moja švagriná dostala od svojich rodičov pre dieťa púder, ktorý používali ešte na jej zadok. Porodila ako 30r🥴. Nie, púder som nikdy nepouzivala

anonym_682d4a
Dnes o 18:59

@anonym_autor nie, nezdá sa mi to sa dobré. Takisto používam rybaciu od Galvex má lepšiu konzistenciu ako od Vulm. A striedam ešte s rôznymi, že napr ja noc dám takú hustú zinkovu ktorá sa viac udrží na koži. Takže môžeš skúšať aj iné ale rybacia je podľa mňa super na zadoček

helenbozka
Dnes o 19:35

Používam púder na záhyby medzi zadočkom a stehnami a na triesla. Hlavne, keď je teplo a dieťa má plienku, musí byť extra nepohodlné mať ešte aj mastné tieto partie.
Skús si to predstaviť sama na sebe.
Keď mala zapareniny, tak mi doktorka poradila imazol+gafrova masť s ichtamolom.