icon

Poznáte značku topánok Super gear?

inhotep
7. okt 2009

Pozna niekto zn.super gear???Chcela by som kupt malej čižmičky,ale tuto značku som ešte nepočula,alebo su to činske?

denduska
•
7. okt 2009

my mame platenky, derie ich hlavne na zahrade, ja som ich kupila v cinaku, neodolala som lebo su krasne (inak vsetky ostatne ma z normalneho obchodu), ale potom som si vsimla ze tam bola madarska visacka 😕 tak netusim...

nobody
•
7. okt 2009

tak to jsem ještě neslyšel

tilly
•
8. okt 2009

aj my sme mali plátenky super gear, kupovala som ich v detskej obuvi v maďarsku za pár halierov, za mesiac boli vhodné akurát tak do koša, ale svoju úlohu si splnili 😀

zuzkagonos
•
2. sep 2010

ja som ich kúpila u baťu a bola som s nimi spoko 🙂

cora73
•
15. sep 2010

tak teraz neviem,chcem kupit malemu zimne snehule Super Gear,a toto som nasla zo SOIky,aj ked je to z minuleho roka a tyka sa to tenisiek... 😕 😕 😕

http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Jednotn...

winona24
•
20. sep 2010

mno aj ja mám vyhliadnuté snehulky,ale asi sa na to vykašlem.....kúpim niečo drahšie a kvalitnejšie.... ☹

cora73
•
21. sep 2010

som pisala tej pani,co to predava na MMB,lebo sa mi tiez tie snehulky velmi pacili, a poslala som jej ten link,nech mi napise,kto je vyrobca a tak,a odpisala mi,ze vie o tom,ze tam bol problem,ale ze to bola iba jedna varka,a ze tu zle usili a mali povolene remienky a tak,tak som cumela,lebo v tom linku zo SOIky sa pisalo uplne o niecom inom... 😕 😕 😕

povolene remienky a vysoky obsah nejakeho chemickeho svinstva je dost velky rozdiel... 😠 😠

tak som si objednala snehulky z Nextu a je pokoj.. 😀

marcelecka
•
28. okt 2010

tiež som si vyhliadla na MMB snehulky tejto značky.Ale ako to tu čítam určite ich už nekúpim.Ani neviete ako ste mi pomohli.ĎAKUJEM 😉

kasiopeja01
•
9. sep 2013

len na ozivenie, my sme mali snehulky tejto znacky kupovane tu na MB ako nove a urcite si ich kupeme aj tento rok. maximalna spokojnost, nozicka ostala vzdy v suchu a teple.

elenapol
•
Odpoveď bola odstránená
•
nez
•
9. sep 2015

Mate niekto aktualne skusenosti s touto znackou ???

duda999
•
16. okt 2015

aj my sme mali snehulky minulý rok a boli výborné, nepremokli a nohu mal malý stále teplú.