icon

Pozor na pohánkove matrace našla som v nich chrobáky!

red_cat
11. júl 2018

Zienky chcem Vas varovat! Pred necelym rokom sme malemu kupili matrac s pohankou v predeti.sk. Vsetko vyzeralo byt v poriadku, az som dnes zbadala male pohyblive bodky, asi ako hrot ihly, co sa malemu hemzili v postielke. V tu ranu som vedela, ze na vine je pohanka!! Vsetko som vyhadzala, otvorila matrac a tam si to zilo. Kto vie ako dlho v tom malinky spaval:( baby co mate v matracoch prirodne materialy pozor na to.. Je to fakt nenapadne, malicke. Je mi z toho zle😰

red_cat
autor
•
11. júl 2018

Pripadne budem rada baby, ak ste sa s tym stretli niektora, ak mi napisete ci to nejako neuskodilo detom..ja som z toho uplne mimo. U 3 dni len place cele dni a pripisovala som to zubom, ale teraz som na pochybach, ci mu niekam nemohli naliezt tie svine..chudatku mojmu malickemu😭
Baby udrzujeme ho v cistote ako to najviac ide.. Prevliekam mu perinky kazde 2-3 tyzdne, ma chranic matraca takze nikdy nebol pocikany ani ogrckany..este tam ma aj latkovu plienocku aby to neprepotil. 😭

svetlana35
•
11. júl 2018

@red_cat och ja m tiež pohankovy matrac. Neviem či sú tam chrobáky...

renatka100
•
11. júl 2018

@red_cat nie su to plostice? Nebol maly alebo niekto z vas aj postipany? Inac hrozne, joj drzim palce

paulinka_kovalcik
•
11. júl 2018

Ahoj presne toto sa mi stalo asi pred pol rokom tiež pohankovo kokosový matrac ale malému z toho nič nebolo ani tie chrobáky nestipali boli take úplne malilinké ale bolo ich riadne veľa, samozrejme matrac hneď letel do kontajnera, a všetko treba riadne preprat na čo najviac stupňov čo si mala v alebo pri postieľke aj povysavat a tak, inak vyhodené peniaze kedže som si myslela ze ako fajne kupujem kvalitný matrac a nakoniec to takto dopadlo, tak hlavne nestresovať teda aspon u nás boli tie chrobačiky neškodne 🙂

selest
•
12. júl 2018

My sme presne ten matrac kupili. Bol spolu k postielke a opisany bol aky je super zdravy atd. A ked nam to prislo domov tak sme boli rozcarovany. Muz povedal ze je to akoby sme mu caj zasili do matraca este spod tej latky vychadzaju take male pichliace. A to nevravim ze ta pohanka je vlastne vsita v tom obale matraca alebo ako to nazvat a ten obal mal byt pratelny. Takze ho mam vyprat s tou pohankou vo vnutri no chuda nova pracka a ako by to schlo tiez neviem...pisali sme predajcovi kedze sme to kupovali na ebay a dostali sme spat 20£ s tym ze si ho mozme nechat. Aj sme mysleli ze ho otocime z tej strany kde je len sivac ale vcera som citala vas status na fb a som to hned citala muzovi aj tie komentare a kupime radsej novy matrac bez "travy"😂dakujem 😘

evalin88
•
12. júl 2018

My ho mame tiez.. Kupovali sme v predstihu a bol cca 3 mesiace v pivnici zabaleny.. Nic som po nom nevidela liezť.. Ako ten madrac mozem otvorit a kuknut ?? Zlaty molitan hlavne ze tie prirodne mali byt zdravsie 🙂

kikuska000
•
26. aug 2018

My sme kupovali matrac asi 8mesiacov dozadu.. mala ma 5 mesiacov a dnes som zbadala tiez chrobaciky.. fuj az mi je z toho zle.. este je aj postipana po tvaricke a rucicke, ale to pripisujem komarom.. teda aspon dufam, ze tie svine nestipu.. matrac uz letel do kosa...

pralinka25
•
26. aug 2018

my sme tiez mali kokosovo pohankovy. ziadne chrobaciky v nom neboli ale aj tak som ho zrusila lebo syn ked na nom spaval mne ta kokosova cast neskutocne smrdela a to sa tiez nikdy nepocikal na matrac ani ho neogrcal ani neprepotil lebo tiez mal aj chranic. uz by som to nikdy nekupila. ale clovek nevie. a tiez som sa zamyslala nad tym ako by som to prala kedze pisali ze je to pratelne ale pohanky bola vovnutri vsita. no uplna hovadina.

inka_f
•
12. nov 2018

Tak včera som našla presne také chrobaky v tom istom matraci. Otras, taká som naštvaná, mala je našťastie v poriadku. Aj som im napísala,že by ich nemali predávať a aby mi verili, poslala som aj video. Tie chrobaky zozrali cast presitia na potahu matraca...

kuriatko84
•
12. nov 2018

Baby to je strasne. Ale preco ich vyhadzujete do kosa? Ja by som s tym isla predajcovi a reklamovala to a ukazala nech to vidia na vladtne oci a aj veducu predajne aby videla co predavaju. Ved to nie je lacna zalezitost. My sme mali matrac z Ikei a boli sme nadmieru spokojni.
Drzim palce aby ste to dobre poriesili.