Prosim - skúsené mamičky, dokedy vydržídieťaťu klasická detská postieľka 120x60 ?
Prosim mozete mi odpovedat na tuto otazku z vlastnej skusenosti?
Kedy ste detom uz kupili normalnu postielku?
Vdaka
@marionluna môj mal 3 už v novembri a stále spinka v malej 😉
Moj syn ma rok a 3 mesiace, vyska 100 cm a uz spi na velkej posteli lebo mu postielka bola mala už.
Môj malý do troch rokov
My sme asi v 1,5 roku kúpili tu rastúcu posteľ z IKEI...myslím Busunge sa vola. Taka pekná biela. Je to šírka 80cm ako klasická valenda, a dĺžku môžeš nastaviť tuším 120cm, 160 a 200cm. Aj matrac je tomu prispôsobený. Ad 1 malý cestoval po postieľke a nepáčilo sa mi ze sa búcha o tyčky
AD 2 chceli sme aby bol sebestacny a mohol z nej vyliezť a prísť za nami keď sa vyspi a nevyhukoval z postieľky.
Ma ju ale stále v našej spálni. Má 3 roky. Vyhovuje nám to tak.
@marionluna moja spavala asi do roka a pol, sice by sa zmestila, ale už tam spávať nechcela, takže sme už kupovali klasickú posteľ a prisunuli ju k manželskej
moja bola od 2,5 roka vo svojej izbe na svojej veľkej posteli, do postieľky sa už nezmestila
@marionluna len na zasmiatie: ja som mala postieľku ako malá až do prvej či druhej triedy. Stále mi bola dobrá tak som "klamala" rodičom že už sa nezmestím na dĺžku a to dosť okato. Robili sa že mi veria a v duchu sa smiali 😁😂
je to veľmi individuálne, syn nechcel byť v postieľke, akonáhle začal chodiť (9 mes.), dcéra už bude mať 3 roky a chce spať iba v postieľke...
@marionluna moja dcera sa prestahovala v 4 rokoch 😂 ale je drobnejsia
Ked mal nas 3 roky tak sme mu kupili velku postel auto
@marionluna ak mas male dieta (ako my) tak v troch rokoch tam spi v pohode, a myslim ze este aspon rok vydrzi.
3roky
tak moje deti majú túto postieľku, syn v nej spával do 4,5roka , predná stena sa dá dať úplne preč a vloží sa tam doska...dcéra bude mať dva, ale tiež ešte neplánujeme väčšiu postieľku....

Moja dcerka bola vzdy drobnejsia a vydrzala nam preto do 3 rokov.Sice od 2 a pol roka uz mala svoju velku ale nechcela sa prestahovat do svojej izby tak sme.to este docasne riesili takto.