icon

Prvé gumičky do vláskov

nikolet_89
17. okt 2012

Ahojte maminy, odkedy ste zacali paradit svoje dievcatka gumickami do vlaskou ?? Moja mala ma 8 mesiacov a da sa jej urobit mala fontanka, len sa bojim ci jej to nemoze ublizit, ci ma uz take pevne vlasky. Dakujem za odpovede

simca06022011
•
17. okt 2012

ja davam malej iba sponky, aby jej ofina nepadala... ale to sme zacali az od nejakeho 16mesiaca

babulkaa
•
17. okt 2012

ja tiez davam len sponky na ofinku gumky nedavam mame dost jemne vlasky a gumicka ic neudrzi

monci8888
•
17. okt 2012

Ja som jej takisto dávala len sponky, s gumičkami sme začali až teraz, keď má 17mesiacov, aj to tie tenké, jemné, hodvábne 🙂

nikusapechova
•
17. okt 2012

ahoj podla mna to zalezi od vlaskov. moja sa narodila vlasata a zostala tak doteraz ma 10 mesiacov a pre vlasky jej kazdy hada rok a viac robim jej fontanku podla mna je hlavne kupit dobre gumky

aivill
•
17. okt 2012

Ja som malej od 6 mesiacov dávala najprv malilinké štipce - na ofinu, držali super - nechcela som jej moc pritláčať sponky/pukačky o hlavičku( a tie malinké pukačky neboli moc pevné a nedržali...)a gumkami som ju tiež ešte nechcela trápiť..., no po 1 roku už v pohode sponky aj gumičky malé - gumenné, nie obalené - tie by jej padali.