Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky po dlouhých perepetiích s domluvou (problémy s DPH) a mezitím dovolená a taky měli skladem méně kusů některých motivů, než jsme chtěli. Je konečně na cestě zásilka velurových NAŽEHLOVAČEK ke mě. 😀
Dievcata SK -hotovo , VTC objednane z tej mini objednavky je objednavka za 300 eur. tak vas poprosim o skore poslanie peniazkov,aby sme mali cim kurierovi zaplatiti predpokladam ze v piatok by to mohlo by u mna a v pondeolk budem posielat vam.
Já taky tajně doufala v kluka (máme doma zatím jen samé holky - brácha dvě, švára dvě, my jednu), ale bude to další holka... ale ono je to asi ve finále fuk 😎
Stoklasa je doma!!!! a ty vzorovky jsou krásný 😵 😵 😵 😵
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=53203053&tab=0 holky neviděly jste někdo totooooo 😝 😝
OT holky prosím, prosím o radu potřebuji koupit nový hrníček na pití pro 14měsíčního raubíře jelikož nuby nám prokousl (byl dobrý, ale jen pokud neměl zoubky), koupila jsem i mam nevylévací a taky jej prokousl 😢 .Tak prosím o tip na nějakej odolnej opravdu nevylévací dle vaší zkušenosti....lovi 360?nebo jiný?
ahojte maminy, chcela by som dať babke uštrikovať pre chlapcov vlniačiky. poradíte mi, prosím, akú vlnu kúpiť a aj nejaký návod 🙂 a ešte otázočka, dá sa vlna kúpiť aj bežne niekde v obchode, alebo ju treba objednať z nejakého e-shopu? ďakujem 😉
@mima2011 tak kup tu od roku, tu nemá šanci prokousknout, tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54892992&tab=2
@ucitelka70 veru...ale teraz spinkaju..je tiiiiichoooooo 😝 😝

@stassy a bude to zase holčiča? a nebo překvapení a nebo je to tajem? 😉