Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky, mě se dnes povedlo rozbít pedál ke stroji, mám Toyotu, spadl mi na zem, máme v kuchyni dlažbu a je na maděru. Kde se to shání?
zdravím. můžu mít debilní dotaz - dá se sehnat elastický nepromokavý šusťák? Budu si muset ušít větší boudičku na Powertwin, protože ta origoš je normálně malá 🙂 Přinejhorším, to budu muset udělat z normálního šusťáku. Ten z Batani je výbornej,, že ju?
@kuna 😀 No, zajdi, minimálně na pokochání to stojí za to, je to prostě tak energií nabitý obchod...
@sufik1 hele, to byla akce hr hr. V 18 jsem byla v Praze a ve 20 mi jel bus zpět, rozhodla jsem se jet za 10 minut, co jsem běžela na autobus, to se fakt nedalo "napsat" 😀 Ale tu višňovku fakt chcí:D ojojoj ...
Dneska celý den na vodě, úžasné, celý den bez dítěte jsem nebyla snad nikdy, paráda, ale jsem úplně grogy, do 1 do noci jsem zavařovala okurky a ráno v 6 jsem vstávala a vypravovala dítě k babičce a nás na vodu. Teď jsme přijeli domu, tady všude okurky a jasmíny neuklizené hračky a manžel "nějak tu domácnost nezvládáš" a přitom tenhle týde n jsem ušila 3 sukně a jinak furt jen peru, žehlím, uklízím, zavařuju... to je fakt k vzteku, kdybych nic nedělala, tak bych udělala líp.... ☹
@argo1 já kupovala přímo kočárkovinu. NEní to ale pružné http://www.gabinka.cz/59-sustaky
@veronik77 kuš babo, na to jsem tam včera koukala, ale cena mi přišla moc vysoká a to levnější ze zary se mi líbilo víc 😀
Ale teda díky všem, za podporu, že mě nemáte za rozhazovačnou krávu, co podlehne výprodeji v centru Chodov jak pipkoidní blondýna, co je jejím cílem utratit manžílkovy prachy... Jsem se dneska chtěla podělit o svoje úlovky s nejlepší kamarádkou, se kterou jsme kdysy takhle nakupovaly "bezhlavě" a ona mě v první mé větě utla "nakupování oblečení mě teď vůbec nezajímá" a mávla rukou, že to nechce poslouchat, že jí to nic neříká. Tsss, bylo mi to fakt líto, připadala jsem si, jak by mi řekla, že jsem "primitiv"...
@sufik1 no, bazének je na plavání lepší, to plavání v Sázavě fakt nic moc... Jsem se doma hned skočila umejt do našeho bazénu 😀 Jasmí tam prý dnesk skákala sama z 2. nejhornějšího schodu do vody a prý se děsně chechtaly. Od té doby, co se díváme na plavání na OH, tak přehodnotila svůj vztah k nenáviděnému potápění 😀
Jo, hele, nepsala jsem vám, že jsem se včera ve 12 v noci koupala u nás v bazéně a pak jsem domů šla nahá? A myslela jsem si, že mě nikdo nevidí a viděla mě minimálně švagrová a sousedi to pravděpodobně nepřiznali? 😀 😀 😀 😀 😀 Prý byl úplněk nebo dneska bude, tak budu prý krásnější, heč!
ahojte dievcata, potrebujem radu, tie co ste sili z plavkoviny, predpierali ste ju? Ruty potrebuje dres na tanecnu
@caramilla pipkoidko nic si z toho nedelej, lito by ti spis melo byt ji, ze uz si ani neumi udelat radost 🙂. Ja tam mozna skaknu zitra, jeste uvidim. Libi se mi jejich kabaty, ale to letos fakt asi ne, tak se aspon pokocham 🙂. Letos to na zimu vidim spis na nejakou tehu bundu z HMka 🙂
@caramilla a co ty tvé úlovky? foto nebude? 😀
a prosím - nemáš doma tohle? http://www.dumlatek.cz/kolekce-batiks/6309-bavl...
@fionka1711 jůů gratulka 😉 🙂
@caramilla Hele, kámošky je mi líto, a rozhodně je důležitý udělat si radost! Já bych taky hned někam vlezla, ale s tím pupkem to stejně nemá cenu, tak řádím jen tady a nakupuju látky a stuhy a nitě jak zjednaná... Jo, a včera jsem vlezla do Tchiba a ukořistila tam tu tašku na stroj, pytle na látky a pak ty stužky... prostě se mi líbily, no... tak aspoň malá radost 😀.
@macin73 ukořistila jsem podobnou radost, respektive jsem ji ukořistila přes eshop 🙂
a v Desigual jsem byla dneska, nakonec jsem odolala, protože zas nic, co bych vyloženě musela mít, tam neměli. Moooc se mi líbily jedny šaty, ale byly dost krátké - tak do třetiny stehen. Zcela nekriticky musím říct, že mi i slušely, mám dlouhé nohy, ale ta délka mi vadila - jak pořád někde běhám za dítětem, tak jsem furt v předklonu, podřepu...to by nešlo 😀 . Ale byly hezké.

@terezita už to tady máš, to vždycky zapomenu napsat do mailu 🙂