Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
kdybyste chtěli radši nalepený růřový balící papír na hnusné riflové sukni
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=58105996&tab=1
aneb víte, co by za ty prachy bylo látek? 😝
No, tak to je gól. Já si celou dobu myslela, že Bear Prima Dvojku musí nesnášet, když jí furt vykrádá a ony jsou kamarádky. masakr!
http://www.fler.cz/bear
@veronik77 moc pidi obrázky. Ale jinak mě tahle značka nevadí, jen ty sukně jsou strašné. Jak co. Něco je pěkné, takové přeplácané 😀 Ale nesnáším ty jejich obleky, na kterých je hlavně obrovský nevkusný nápis NP... blééééééééééééé Jestli tohle někdy s Caramillou budu dělat, zabijte mě!!!!! 😝
@stassy ty vo..... tak to je masakr. A já si myslela, že nemůže být větší zhýralost něž péřová hnusná bunda na zimu za 3 tisíce pro 3leté díte... 😝
ženy... jsem doma sama a něco bych šila, ale vůbec nevím co.. 😀 😀 😀
no, tohle je ten případ
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=57943634&tab=0
wow wow wow, to je něco pro mě, ten komplet musí mít!!!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46614187&tab=0
A ten popis, no prostě bleju tu jednu velkou šavli! nolitky 😀 😀 😀 😀 😀
no, je to všechno fakt jak do bordelu
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=9178988
Dnes jsem empiricky ověřila, že s malým miminkem v šátku v kolíbce JDE nastřihnout na tři trika 😉
Tak jsem se včera do dvou v noci pachtila s Mei Tai nosítkem pro prcka na dovču (kočár odmíta) a drzák jeden mrňavý nechce v tom být 😠 Alepoň že jsem u Mráze sehnala levnou látku, jinak by mě to fakt mrzelo.
a navíc mám chuť na něco velmi nezdravého.. jdu do obchodu a koupím si hranolky.. a tatarku k tomu.. a završím to čokoládou! 😀
tak spojení "máma a já" je starý, vždyť hlavní distributor takových těch merino věcí, nosítek a tak dál se jmenuje mamaja 🙂
@ngvadi 😀 😀 😀 věříš, že mi nikdy nedošlo, že Mamaja by mohlo být "máma-já"? 😀 😀 😀 No dobře, tak to není originál od Caramilly, ale u ní jsem to viděla poprvé.. 😉
A hranůlky už jsou v troubě, tatarka čeká a oříšková Milka už má jednu řadu užranou.. 😀 😀 😀
@jemi Kdyby u nás v obchodě měli pěknou zeleninu, tak se "spokojím" i se salátovou okurkou (na tý si teď ujíždím, jsem schopná sníst ji celou na jeden zátah) a rajčatama, ale bohužel, mají to tam dost fuj.. ☹
jedno pyžamo z dadky, nějak mi pochybělo zelené, tak jsem musela přidat modrou 😀 . Koupila jsem kilo, že budu šít malému bodyčka a jak si slečna objednala pyžamo, celkem dost z hromady ubylo 😀 😀 😀
a dneska jsem šila poprvé vkládačky na OL a zatím jsem nadšená. Jsou to 2 vrstvy čbf, tak se to šilo dobře, uvidím až budu kombinovat látky 🙂
@lucijan blázne 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@stassy už u mě nakupovala 4x a nikdy, nikdy, nikdy to OK nebylo! Vždycky něco, nezaplatila poštovný, nezaplatila vůbec, zaplatila po 2 měsících, tvrdila, že nemá peníze a když jsem obj. stornovala, do 10 minut je záhadně měla... chtěla furt něco zadarmo, furt něco reklamovala - nikdy bych nevěřila tomu, že tokové to "prodáváme prkýnko bez zeleniny, to je jen dekorace" se může týkat někoho z reálného světa a stalo se. Chtěla vždycky vše, co bylo na fotce 😀 Bála jsem se, že jednou reklamuje, že jí v balíku nepřišla Jasmína...
A nejhorší je, že si furt na všechno stěžovala, ale vždycky znovu něco objednala. COž nechápu, když jí tak vadím, ať u mě nenakupuje!
Ty jí znáš? Tak mi řekni - je to taková kráva nebo je "jen tak totálně mimo"???
o večeři mi vůbec nemluvte, nemám vůbec na nic chuť. jak beru ty léky, trpím totálním nechutenstvím 😝 Většinou jsem večer o hladu. Kamarádka mi říkala, že jsem hrozně pohublá, tak alespoň nějaké výhody to má 😀
Dneska jsem dostala na záda elektrické šoky, heč 😀

@ngvadi njn, to se lehko řekne 😠