Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky jsem nasr.. dostali jsme doma barvený povlečení, malinový, já ho dneska dala prát, v domění, že prošlo octem a bylo určitě vyvyřený, hodila k němu moje poslední počiny pro Bětku a ta svině pustila ☹ takže trička kalhoty jsou růžový ☹ a to ne protože jsem chtěla ☹ tak jsem to dala znovu do pračky s bílým a uvidím, mašinky a žirafy z mylly vypadají děsně ☹
Děvčata, šila jste některá někdy péřovku? Nemůžu Aničce sehnat tu, co měla loni, Gap, měla i sněžný pás...asi to bude celkem drbačka to šít co...peří buď koupím nošenou bundu na MMB a vezmu z ní peří anebo tuším Vltavské peří mi loni nebo kdy slibovali peří i po 1kg, ale to lepší do bund, podle parametrů...nejdražší cca 2200Kč a levnější 1100Kč...z horšího bych nešila...nechce někdo peří? 1kg je dost.
AHoj Holky...přiznejte se...kdo šijete tyhle plínky?? http://www.gagapleny.cz/gagapleny/eshop/1-1-PLE... 😀 😀 😀
@palosek hele nejsou to sweet monkey http://www.sweetmonkey.cz/eshop_aio/obchod.php ? i ta cena i vzory.... i když ty asi ne. A žádná z nás tyhle vzory nemám... plíny jsou stejně na jedno brdo. Normálně sketch šije plíny z mylly pulů !!!!!!!!!!!! http://medley.mimishop.cz/katalog.php?typ=6659&...
bre ranko!
kdyz se vam vcera ten medvidek taaaak libil, tak sem z nej prihazuju jednu rychlovku, jak jinak nez danai.. 😀 😀 😀
teda ale toho bordelu!! jsem prvne sila z medvidka/lamy a nestacila jsem se divit.. :-P
a konecne jsem dosila jedny podkolenaky.. sice na ne uz nebude asi moc pocasi.. ale coz. i s puncochama vypadaj dobre 😅
Právě jsem řádila v tabulce Farbenmix :(
Ještě to Mylly a končím ..... ;)
Jak šijete ty kalhoty NONITA, ty knoflíky nebo druky jsou nutně funkční? Nebo se to stahuje přes zadek dobře dolů? Myslím teda bez plenky? Mám normálně hubené dítě.
Moje první šití z merina, no má to dcerka krapítek větší než jsem chtěla, takže jsem to povýšila na teplou noční košilku a ušiju ještě jedno triko na nošení normální. No ale to už zase nezbyde na mě, sakra :(
Moje modelka se celkem ráda fotí, viz poslední fotka. "Neválej si mi v tom merinu po zemi plné psích chlupů a kdoví čeho...!"
Tak jsem byla u Mráze na Vinohradské, úplety nic moc, je to hrozně tenoučký, ale koupila jsem modrý sovičky. Ještě tam měli tm. zelený. Ty severský a teplý úplety nic moc. Plyšový flís tam neměli, nebo možná jo, ale jen nějaký růžový, ty kytky ani puntíky ne, jen ty vytlačený medvídky asi v 5 barvách. A pak jsem si všimla, že mají teplákovinu a finerib, to jsem vůbec nevěděla.

@petkasv odstavila se sama? jak to probihalo? Blizime se k 13 mesicum 😉, i kdyz odstavovani neplanuju nejak planovat, az to rpijde tak to rpijde