icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

beky52
29. nov 2012

@komisakpd pekný nákrčník...ale aké krásne modoroočká🙂 super jej pristané tá modrá farba🙂

caramilla
29. nov 2012

@lenasss a jaký potřebuješ? Já je dala dneska na Fler, co jsem bala na víc, ale teda už za vyšší cenu... ☹
@komisakpd teda logo je krásný, to sis navrhovala sama? 😎

vianne
29. nov 2012

idem sa aj ja teda pochvalit mojimi prvymi softovymi vytvormi - supravicky pre netere, nohavice su tu este bez gumicky, ...usite za jeden vecer v casovej tiesni, to ako ospravedlnenie za tie odflaknute detaily :P

laeela
29. nov 2012

@caramilla hele a nejsou navíc nějaké Cool by mother? Já si je totiž nevzala a pak jsem si říkala, že by byly taky super. 😀

vianne
29. nov 2012

a nohavice pre brata 🙂

vianne
29. nov 2012

a moj drobec v mojich vytvoroch: bunda a nohavice 🙂

vianne
29. nov 2012
katka82
29. nov 2012

@bordino dííky 😉

jemi
29. nov 2012

@caramilla sukně parádna, že já tu vlněnou spirálkovou látku taky nevzala, představovala jsem si že bude vypadat jinak a ono to je takhle hezky plastické, super, příště vemu taky na sukni

komisakpd
29. nov 2012

@palosek z dvoch vrstiev to je spolu zosite OL stehom a pretocene + patentky nie suchac...

@beky52 no hej velmi jej pristane..my sme vsetci doma taky modroočkovy 🙂

@caramilla diky za to logo...no ja som len povedala ze z jedneho O chcem mat domcek a z druheho gombik..kedze to hovori o mojeom mene...a graficke spracovanie ma na svedomi niekto iny 🙂

ucitelka70
29. nov 2012

@komisakpd no veru modroočko - krásna modrá farba, u nás sme tiež modroočkový., u nás dokonca aj pes má krásne svetlomodré oči

a logo krásne ukáže na nákrčníku, má pravdu @caramilla, že je super 🙂 🙂

komisakpd
29. nov 2012

@ucitelka70 dakujem

caramilla
29. nov 2012

@komisakpd jj, grafické provedení i nápad, obojí super. Ale nápad bez dobrého graf. provedení by tak nevynikl 😉 Je to veselé, nápadité a přitom jednoduché, fakt líbí a mě se jen tak něco nelíbí 😉

komisakpd
29. nov 2012

baby soft mozem strihat do ktoroej chcem strany? aj zvyslo aj vodorovne? ci to potom bude nejako vidiet

komisakpd
29. nov 2012

@caramilla dakujem..tak verejne priznavam ze grafika vsetci poznate ...@alinn 😀 🙂 😎

caramilla
29. nov 2012

@jemi já to látku ještě objednávat budu, protože jsem zjistila, že mi na sukni pro mě nevyjde. Uvidím, jestli se to ale na Fleru chytne... Jinak si zmenším tu XL a peču na to...
Jinak štítky - mám navíc, jenže bych nerada, abyste si to rozebraly všechno vy tady, já vím, že jste všehoschopný 😀 😀 😀
Vzala jsem navíc pro účely toho, aby mohli objednat ti, co třeba přišli na ekozahradu později nebo hromadu propásli, prostě i ti mimo MK. Něco teda i museli vyrobit navíc, tak jsem první nadávala, že to neřekli dopředu, ale pak jsem si řekla, že se to asi prodá🙂
Takže kdo něco chcete, tak jo, ale ne po stovkách a fakt třeba to, co se vám nedostává nebo nemáte vůbec a litujete. Aby zbylo i na ostatní 😉
I když z čistě praktického hlediska bych se nejradši všeho zbavila, abych nezakopávala o ty debilní nestabilní krabičky 😀

komisakpd
29. nov 2012

@caramilla a mala som urobeny terochu nacrt..ale nie taky super..a pismo som si vybrala...ale mat od teba uznanie sa mi paci 😀

caramilla
29. nov 2012

@komisakpd aha, a já myslela, že je ještě někdo jinej šikovnej, ha ha, tak to jo, no. Takže furt opěvuju dokola jednu a tu samou osobu, už to vypadá, že jsem podplacená 😀

caramilla
29. nov 2012

@komisakpd na to teď koukám ještě jednou a mám pocit, že je to nejhezčí ze všech těch log, co jsem viděla. 😠 😠 😠 Závidím! 😉

komisakpd
29. nov 2012

@caramilla ta vidis...a ake uspechy su podpisane este pod @alinn okrem tucniakov :D

komisakpd
29. nov 2012

@caramilla
@caramilla 😀 😀 😀 😀 😀 dik dik dik 😎 tesim sa

alinn
29. nov 2012

@komisakpd @caramilla teda holky, co mi to děláte? se tu normálně červenám 🙂 🙂 🙂 🙂

nika
29. nov 2012

díky
@caramilla štítky dorazily 🙂

lenasss
29. nov 2012

@caramilla jsi hodná,chtěla jsem ty cool by mother ale nechám jiným nebudu křečkovat a než to vyšiju tak stejně bude další hromada a další hromada 😀 😀 😀

ucitelka70
29. nov 2012

@komisakpd zvislo nie, iba z jednej strany by si mala, do jednej pruží, ale pri malých aplikáciách to zrejme nevadí

ucitelka70
29. nov 2012

@alinn asi bude hromadná objednávka na logá?

alinn
29. nov 2012

@ucitelka70 😀 😀 to je zajímavá představa 😎

caramilla
29. nov 2012

@lenasss hele, to neboj, určitě se budou doobjednávat, s tím počítám, protože ty strašné nervy, co byly s grafickým dotažením v té firmě, to bylo šílené, to jsem paní svatosvatě slíbila, že budeme brát 2x ročně, protože jsme to dodělávaly asi na 50x ...
Já předpokládám, že na jaře určitě další hromada bude, tak do té doby snad vystačíte, ne. Většina z vás přečků si vzala o dost víc než já teda 😀 Ale je pravda, že já na mě a Mínu moc nešiju, předevčírem jsem ale vyšila dva cikcaky 😀

komisakpd
29. nov 2012

@ucitelka70 vazne..som si nevsimla ze soft pruzi...musim poriadne pozriet na "pruzky" lebo sm ich naizaj nevidela...a myslite ze na nohaviciach by to bolo vidno?? @caramilla

komisakpd
29. nov 2012

@alinn
@ucitelka70 no neviem ako by vyzerali loga od jednej graficky...ci by neboli "jednake" 😀 😀 nie, nie...ja si nechavam @ alinn pre seba 😀 😀 😀 😎