Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
a moj drobec v mojich vytvoroch: bunda a nohavice 🙂
@palosek z dvoch vrstiev to je spolu zosite OL stehom a pretocene + patentky nie suchac...
@beky52 no hej velmi jej pristane..my sme vsetci doma taky modroočkovy 🙂
@caramilla diky za to logo...no ja som len povedala ze z jedneho O chcem mat domcek a z druheho gombik..kedze to hovori o mojeom mene...a graficke spracovanie ma na svedomi niekto iny 🙂
@ucitelka70 dakujem
baby soft mozem strihat do ktoroej chcem strany? aj zvyslo aj vodorovne? ci to potom bude nejako vidiet
@jemi já to látku ještě objednávat budu, protože jsem zjistila, že mi na sukni pro mě nevyjde. Uvidím, jestli se to ale na Fleru chytne... Jinak si zmenším tu XL a peču na to...
Jinak štítky - mám navíc, jenže bych nerada, abyste si to rozebraly všechno vy tady, já vím, že jste všehoschopný 😀 😀 😀
Vzala jsem navíc pro účely toho, aby mohli objednat ti, co třeba přišli na ekozahradu později nebo hromadu propásli, prostě i ti mimo MK. Něco teda i museli vyrobit navíc, tak jsem první nadávala, že to neřekli dopředu, ale pak jsem si řekla, že se to asi prodá🙂
Takže kdo něco chcete, tak jo, ale ne po stovkách a fakt třeba to, co se vám nedostává nebo nemáte vůbec a litujete. Aby zbylo i na ostatní 😉
I když z čistě praktického hlediska bych se nejradši všeho zbavila, abych nezakopávala o ty debilní nestabilní krabičky 😀
@komisakpd zvislo nie, iba z jednej strany by si mala, do jednej pruží, ale pri malých aplikáciách to zrejme nevadí
@alinn asi bude hromadná objednávka na logá?
@ucitelka70 😀 😀 to je zajímavá představa 😎
@lenasss hele, to neboj, určitě se budou doobjednávat, s tím počítám, protože ty strašné nervy, co byly s grafickým dotažením v té firmě, to bylo šílené, to jsem paní svatosvatě slíbila, že budeme brát 2x ročně, protože jsme to dodělávaly asi na 50x ...
Já předpokládám, že na jaře určitě další hromada bude, tak do té doby snad vystačíte, ne. Většina z vás přečků si vzala o dost víc než já teda 😀 Ale je pravda, že já na mě a Mínu moc nešiju, předevčírem jsem ale vyšila dva cikcaky 😀
@ucitelka70 vazne..som si nevsimla ze soft pruzi...musim poriadne pozriet na "pruzky" lebo sm ich naizaj nevidela...a myslite ze na nohaviciach by to bolo vidno?? @caramilla
@alinn
@ucitelka70 no neviem ako by vyzerali loga od jednej graficky...ci by neboli "jednake" 😀 😀 nie, nie...ja si nechavam @ alinn pre seba 😀 😀 😀 😎

@komisakpd pekný nákrčník...ale aké krásne modoroočká🙂 super jej pristané tá modrá farba🙂