Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@veronik77 no růžofou plínu má a ne jednu 😀 Já moc ani růžový látky nemám... Ale spíš koukám aby to bylo zrcadlově nebo stejná látka v různých barevných kombinacích... mám tu tučňoše, jablíčka .... jo budu řádit. Jen teda mám nějaký skluz, teď mi asi na 3 týdny vypadlo hlídání a šití po večerech nějak nedávám a radši spím 😎
@ardila No já se picnu!!!! Tak já jsem jednou v životě byla vlakem ve Smržovce, zrovna jsme si vybrali výlet z nádraží střed a potkám tam tebe, to je bomba 😀 Já si vybavuju někoho, kdo nastupoval do vlaku, ale jako jen, že tam někdo nastupoval 😀 Tak dodatečně čau 😀 A za pochvalu výrobků díky. Jasmí tam zářila celou dobu jak na lesy. Ta růžovka je fakt super. Protože jak bylo pošmourno, všude bílo-šedo, tak ta bunda vypadala luxusně, házím foto pro ty, co nebyli v den D a hodinu H ve Smržovce 😀
Vypadá to jako upravené, ale není to upravené, fakt září jak neonka 😀
pri tak krasnej ziarivej bunde sa nemusis bat ze ju stratis z dohladu 🙂
Dnes by měly být v Produktservisu nějaké nové tisky, tak jsem zvědavá 😉
@vianne ten maskáč už nebol na druhý den 😒
@vianne ty by si aké piké chcela? lebo však 3 kg je cca 6-7 metrov, aby sme sa podelili....
@komisakpd kukni si v jysku, tam mávajú pekné látky... ale treba si zobrať celý bal 5 m.....
@ucitelka70 vymazalo mi stpravu v IP co so posielala...cierneho by som chcela 2m, modre 1 a sedobezove 2, slo by to?
@anastazieb já chci objednávat na pyžamko pro malocha
Kdyby někdo chtěl, tak řekněte-napište.
Holky, určitě beru ty mořské potvory. A proužky a já nevím 😀
@ucitelka70 to je fakt pěkný 😵
holky, rychlo akce, kdo chce 😉 je to Wendy
jdu přidat svoje počiny z aposlední dobu - spousta zateplovacích drobností pro Vojtíka (recy-tepláky, recy-kamaše a kluklička podle Ott. - obojí ze svetru, ponožky a rukavičky z lamy, softové rukavičky a "botičky" volně podle Ott. ke kombinéze). Víc fotek je na blogu - http://jituli.blogspot.cz/
Všechno funguje výborně, soft mě nadchnul - lezení v břečkách zvládl bez ztráty kytičky 🙂
@bulinka Ano, je to www.produktservis.cz 😀
@daisyr odepínací kapuca, s "kšiltíkem" a na stahování, límec, rukávy se zužováním, stahovačky dole. Neměla jsem podle čeho pajcovat 😀
Děkuju za pochvalu 😵
Jinak střih na moji cca 38 sedí hezky, jen přes prsa jsem musela trochu upravovat a rozšířit rukávy, aby se mi pod ni vešla ještě mikina.

@ucitelka70 tak ja by som to skusila, tusim si pred chvilou hodila aj obrazok maskacoveho, ja by som cosi zobrala, ale neslubujem vela, lebo prave som minula svoj rozpovet na mtx a wendy 🙂