Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ups🙂 otočené fotky....:/
@bubulakovo veľmi krásna látka, už som ju obzerala..... keby tá cena bola ☹ nižšia....
@ucitelka70
mne v pondelok dorazi hviezdickovy uplet od Znoku, ale pozadie tyrkys a cervene hviezdy, tusim to bola novinka pred par dnami. Medunka uz ma rezerve na predok tricka.
Ahoj,
máte někdo něco ušito z této látky? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=66495116&tab=3 Mohli byste sem dát fotku nebo odkaz? Uvažuju, že bych tu látku objednala, ale přijde mi hodně světlá a nevýrazná, tak bych ráda viděla z ní ušitý nějaký výrobek. Předem díky.
Ach jo. Dnes asi není ten správný večer na šití... Přes hodinu se tu snažím seštelovat napětí nití na OL a furt to není ono. Zlomila jsem už i jehlu. A když už jsem si řekla, že na to prdím, že to bude "jen" pyžamo, tak mi prdla nit. Asi fakt znamení, že mám jít spát. Jen moc moc doufám, že to je jen tím vedrem tady a ne nitěmi, protože tam mám jednu konu a tři 1000 hardy a prostě to zlobí. Chjo... Dobrou.
teda ne z krémové, ale z banánové
@ucitelka70 je fakt krásna, taká žiarivá. Boli sme včera vonku a naši krpci "svietili" medzi deťmi🙂 Ta cena je vyssia, to he pravda, ale stoji to za to;)
Toto je ona, vyzera fajnee
@diapozitiv01 koľko toho máš? a cena?
@diapozitiv01 kvalitou je ako lille? ja by som potrebovala do tyrkysového softu na kapucnu
@petkasv Taky jsem ten střih už vytáhla, tak jsem zvědavá, kdy na něj dojde... před hodinou jsem se šla "jen podívat" na zahradu, že před obědem vyvětráme dítko, no a jak to dopadlo??? Teď jsem se vrátila zplavená zpět, na ruce mozol a vypleto pár záhonů plus zasazeny další papriky, které mi přes plot daroval nečekaně soused... no a plotna studená... tak se jdu činit 😝 😀
@diapozitiv01 je krasna🙂 tu sme uz nestihi naskladnit. Tolko krasnych vzorov vychadza Lillestoff aj Znok kazdy tyzden, ze mat vsetky sa neda🙂
@ucitelka70 je to ta ista kvalita a vyrabaju sa na jednom mieste. Akurat ZNOK je ina navrharka. Inak velmi mila a prijemna dama🙂
@bubulakovo
veru oni tusim kazdy tyzden v sobotu maju novinky.
A peknych je ich tam neurekom.
Ja mam momentalne doma naskreckovanych asi 6-7 druhov
a na dalsie cakam 🙂
@diapozitiv01 ano v sobotu vychadzaju novinky🙂 moj oblubeny den. Teraz budem objednavat nejake jednofarebne a take na dotvorenie🙂

@zikie Evi, díky moc, půjdu do ní taky😀 případně si to taky doupravím - měla jsi skvělý nápad...já když vidím střih na mikinu, tak nemám tu představivost a jaká je z ní krásná softka 😵