Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@terezita no nádherné,kde jsi prosím vzala střih na mikču?dík
@martulinecek nejsem @terezita, ale je to Danai z Farbenmix http://www.farbenmix.de/shop/Patterns/Boys/DANA...
Ahojte, tento týždeň máme super akciu na poštovné zdarma🙂 Milovníci Lillestoff a Znok si prídu na svoje🙂
@martulinecek no tak to sis s dcerou teda "užila" 😖 Hlavně, že už je v pořádku.
Vůbec nemám čas na šití a mám absťák. Možná se k šití dostanu až příští týden. 😒 Dnes mi došly krásný látky a ještě budu nějaké objednávat, pak musím ještě dokoupit cívky a nějaké jehly no a samozřejmě ještě nitě k těm novým látkám. 😀 a to si každý měsíc říkám, že příště už nic neobjednám! Takže, doufám, že v červenci si už nic neobjednám!!!! 😀
@kuna jejda tak to se omlouvam
@abigail1 jo byl to mazec,a to bejvala i ve stínu a měla čepku
@kuna nejde mi to přeložit a německy neumím,není to někde v češtině?
Ahojte dievčatá, nie je medzi vami šikovná mamina ktorá býva v okolí V.Medera a naučila by ma šiť? 🙂 🙂 , sama to nezvládnem 😝
@martulinecek nene, neomlouvej se, to je asi nedorozumeni. Ja jsem to myslela tak, ze ac nejsem terezita, odpovim ti za ni 🙂.
Ten strih je jen v nemcine. Ten odkaz, co jsem ti napsala, je na papirovy strih, ktery si koupis. Podle tech jejich strihu se ale dobre sije i nemecky nehovoricim, maji podrobne fotonavody.
@papajka7 ty brdo ,jsi šikovná
baby dakujem 😵 ,inac este idem dat chvalu na letny soft,vcera mal Oli tu bundu a lejak neskutocny a bunda skoro sucha 😕 akosik ta voda po nej stekala,vobec to nesalo,a spinu staci utriet vlhkou handrickou a vobec nic nevidno,konecne nieco pre moje vecne umazane deti 😝 😀
inac mam teraz obdobie sitia,celkom sa mi dari kazdy tyzden nieco 😵
@bordino tak to jsi borka 😀 jsem zvědavá na tu druhou, doufám, že ji tady dáš také 😉 a ty vesty jsou pro děti, nebo pro dospělého? Mě se ta kapsa v zadu líbí když jezdíme na kole a když se nejede, tak jsou supr kapsy vepředu. Také se koukám na sex ve městě 😀 spíš poslouchám, ráda u toho šiju 😎

@bulinka jojo,furt ji chtěl někdo rafnout,že za oknem je vlk a furt někoho odháněla rukama mávala,málem jsem volala pohotovost,bylo to z těch veder,musela jsem spát s ní,to nikdy v jejím životě nechtěla,má 2roky,ted je zas venku pěknej hnus 😝