Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Keď sa vravíte o strihoch mňa to donútilo nájsť staré zošity so školy keďže na nete v češtine a slovenčine nič neni jedine od nejakej kocurovej zopár knižiek možno si aj kúpim. Ale som rada že tie zošity mám normálne že poklady a to som ich chcela hneď po škole vyhodiť
už som minule aj ja premýšľala,že tie staré zošity pohľadám a začnem sa znova učiť konštrukcie strihov,ale som lenivá,radšej prejdem všetky burdy a hľadám už hotový strih a len ho poupravujem.Ale nebolo by na škodu dačo skúsiť porisovať🙂
ahoj holky, hlásím se po delší absenci. Měla jsem nemocné děti a nedalo se. Gábinka měla 6. nemoc a byla skoro týden totálně mimo. Řvala a řvala, pořád jsem ji musela mít na rukou. Ale přesto se při chvilkách podařilo cosi vyrobit 🙂
softshellka mě potrápila, ale ve skutečnosti je mnohem mnohem hezčí, opravdu, na fotce nestojí za moc, i ta mikina je v reálu taková "okatější"
šatovka z fleesu, rukavičky ze zbytků
set rukavic a čepice z lamy je k ještěrkám
a bryndoše ze zbytků froté
@zabza40 našla jsem toto, látka je objednaná, zatím není skladem http://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/1-1...
to je ok😉 během týdne odešlu 😉
@winnyfred ja som našila boxerky podľa ott. strihu, aj podľa strihu, čo má car na blogu.... a sú perfektné.... najlepšie je z bambusu-jednolíc.... a používa od roka, odvtedy nemá plienky.... a mal tiež veľkú spotrebu zo začiatku... dáš do boxeriek dobrú mäkkú gumu... teraz 2,5 ročný sa sám oblieka, aj na nočník aj veľké wecko sám chodí a tie boxerky sú podľa najlepšie, nepricvikne si nič 😉
@katka82 mám prsa normálně 😀 ale já normálně žádný nemám víš 😀 😀 tohle jsme už s @caramillou někde řešili, že za to může podprda Od Victoria Secreet 😀 😀
@ucitelka70 právě že on má s boxerkama problém si je obléct aj svlíknout šila jsem je podle ott taky na ty asi dojde až bude starší no ted nosí slípky těch máme ale málo právě anebo holky kalhotky 😀

@zojec Jeej, krasne a mame rovnaky dazdnik 😀 😀 😀