Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky, mám tu hromadu přebytků z MTX, kdybyste se chtěly mrknout, tak pošlu odkaz do IP.
Jsme se s děvčaty v mtx nějak špatně pochopily, já jim dala seznam v metrech a ony mi to nachystaly v kilech ... 😀 Musela jsem dětem vykrást pokladničky a do konce měsíce se budem pást, ale jinak dobré 😀 😀 😀
Holky,dotaz trotla - konečně jsem si koupila kleště Vario - jakým způsobem prosím teda nacvaknout patentky 9,7mm baby roland?)??? Vím, že se to tu řešilo milionkrát,ale když jsem kleště neměla a nevybavuju si co kam a jak 😅 díky moc!!!
@ucitelka70 no super 🙂
@diapozitiv01 to mi ani neříkej ☹
@ucitelka70 , tedy vy tu latku zvedate tak vysoko, ze uz ji skoro nevodet... Sova je neskutecna... 😝 😝
@crawler Já jsem to včera dělala tak, že jsem ty patentky chytila do toho plastového hajzlu, co je v blistru s patentkama a místo kladiva jsem použila kleště (ty neměly žádné ty vsadky, prostě holé kleště), funguje to super, ale je to krkolomnější než nacvakávání těch origo patentek, ale ty jsou na vel. 50 mega velké. Jestli to jde jinak jsem nevykoumala, mě přijde, že nejde...
@ucitelka70
Tusim som ti to Ottobre nemala pozicat....teraz mi tu padla sanka! 😕 Och, kedy uz aj ja budem mat cas s vecami takto vyhrat a nielen rychlo hura, hlavne nech je to funkcne.... 😢
@ucitelka70 Waw, super bunda! Smekám!
@sufik1 Úžasný komplet , předpokládám, že nový majitel z ní bude náležitě poprděný 🙂
@mima2011 🙂 🙂 ještě jsem neservisovala, ale už bych fakt asi měla (z preventivních důvodů a že je z druhé roky, jinak zatím problém nemám).. ale při mé frekvenci šití - jedny tepláčky za měsíc :D ale ptala jsem se u Hrubého v Mariánkách a moc se na Berninu netvářil, ale preventivní prohlídku by prý zvládnul :D
@zuzimia donesiem ti dnes? mám aj strih 116
@diapozitiv01 oni delali poradek na strankach a presunuli ty navody pod Anleitungen (nahore v zalozkach vedle shop..)
http://www.farbenmix.de/joomla25/index.php/maen...
Holky, nepotkaly jste někde jarní soft (podlepený úpletem), kde by měli více barev na výběr? Koukala jsem na unuo, tkadexu, ale tam maj jen pár základních, nikde jsem nevyděla nějakou sytou růžovku, bílou. Díky za tipy 🙂
@koki_melo tady je taková růžová/fialová...http://www.bibu.cz/www-bibu-cz/eshop/17-1-Softs... ale bílá tedy ne.
@koki_melo http://www.gabinka.cz/746-latka-softshell-metra...
tuto je biely🙂 možno pomôžem🙂
@ucitelka70 no teeeda, ty si neskutočná! klobúk dole 😵 Tá sova musela byť riadna piplačka. Alex bol asi v siedmom nebi, čo?

@ucitelka70 Teda super, tyhle bundy/vesty mě tu fascinují, máš to krásné. Osobně děsně zápasím se zipem, tak se mu vyhýbám 😀