Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ja siju furt to samy...ale asi teda taky neco vyfotim a prihodim, at jen nesmiruju 😅
@bordino za á nějaké by se našly a za bé mám tento terminus technicus od mamky, která se s OTP obeznámila už trochu blíže, a za cé jsem bohužel postavou do tatovy rodiny, takže mi je jasné, že co znám teď jen trochu, budu za (pravděpodobně nepříliš dlouhý) čas znát velmi osobně v dosti vysoké míře 😠 (aneb na sportování jsem příliš zdechlá 😎 😀 )
@baarca ten Kenwood vypadá dobře. 900w by mohlo stačit. Me po dlouhé době dosloužil ruční šlehač, a porad jsem nevěděla jaký místo něj. Nakonec jsem obj.s výkonem 450w a ten teda jede, jen nevím,jak dlouho vydrží. Na kynute těsto ho mám obavy použít, at ho zas neodrovnam 😅 Tak kynute těsto zatím zadelavam ručně. 😝 Baham mezi K a Bosch....ale nespěcha mi to... Můžu váhat dlouho.. 😅 😀 😀 😀 😀
@bordino ptala se, zda tam budou taky děti, tak jsem řekla, že jo a ptala se, zda větší nebo mimina, tak jsem jí popravdě řekla, že děti jejího věku budou odloženy ve školce a budou tam děti věku Kryštofa a Alíška, tak to řekla "Hm, tak já radši budu taky ve školce" 😀 (Ale neřekla jsem jí, co pečete 😀 )
Švadlenky, nemáte někdo zajímavou inspiraci na šatičky do divadla? Pro čtyřletou? Díky 😉
Hm, ja stale cakam a cakam na ten moj vysnivany stroj, uz by mohol dorazit konecne. 😠 ☹ A vy tu take krasy davate! 🙂
Ahojte baby, normalne vam ten zraz zavidim 😵 , to mate prazandy?. My slovenky sme tu dost roztrusene, aspoň sa mi zda...
sraz taky zavidim moc a moc 🙂
a mam Bosh MUM, delam v nem i chleba a rohliky a je fakt, ze se u toho chudak pekne krouti....
😀 😀 no to musím muža na toto nahovoriť,to ti teda nesľubujem,už ho vidím ako sa ksichtí 😀 😀
Sraz taky závidím ☹ A dneska tuplem - dítě marodný, já taky ..... a támhle někde v Praze se krafe 😀 😀 😀

@terezita ježiši prej ......madla lásky.....tak to mě dostalo!! Dusim se tu u PC, páč všichni spí a nechci je vzbudit. Ukládám si to hluboko do paměti a při nejbližší vhodné příležitosti použiji. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀