Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ahojky děvčata, konečně můžu něco přidat, děsná nestíhačka, teprve došívám vánoční dárky, nabalila jsem si toho moc a do toho jsem zkoušela drátkovat, krásně šijete -stále se kochám, ale nestíhám komentovat 😵
tak tady pár počinů - pohanková panenka a kittina pro neteř, křížek a lapač pro kamarádku, šátečky na krk,náušnice a zimní divoženka - chtěla jsem si vyzkoušet tutu sukýnku 😀
Jo a to šedý merino miluju, hodí se snad ke každé z ostatních barev a je prostě boží!
@barcav nádherná práca 😉
@sufik1
@ucitelka70
děkuji 😵
Dievčence ahojte chcela by som Viki ušiť prvé gaťky(nohavičky),ale nemám strih 😒 .Viete kde by sa dal zdarma stiahnúť alebo odkial ich obkresliť?Mám 4 ks ottobre a ani v jednom žial nie sú,potrebovala by som takú 92-98 veľkosť. 😉
@alenf treba tu http://www.danamadeit.com/2008/07/tutorial-and-...
jinak si na googlu zadej pants free tutorial nebo schnittmuster kostenlos hose a vyjede ti toho tam dost
Dievčatá už som sa tu raz pýtala, ale nedostala som žiadnu odpoveď 🙂 Neviete kde sa ta objednať climayarn alebo niečo podobné V menšom množstve ako 3kg? Vdaka velmi
@barcav nádhera!
@aerin Šaty super, a máš krásné děti! 😵 😵 😵
Vkládám zase něco pro @zikie
Mělo to být Kryštofovo bodytriko z NOSHe, ale nakonec to jsou zase jen oči 😀 Já jsem se u prohlížení fotek úplně odrovnala 😵 😀 Podle mě má kukuč po mojí babičce, tak jsem jí u prohlížení fotek nahoru do nebe říkala "babičko, vidíš, jak je krásnej? Po tobě!" 😎
Holky nabízím přebytky:
Zájemci prosím do IP, ideálně celé kusy, čeho je nad 1,5m střihnu.
Baby pomooooc. Ako nastaviť overlock na riasenie?
@zikie díky 😵 Já jsem z něj fakt hotová, když si vezmu, jak jsem tu brečela, že chci holku a jak jste mě přesvědčovaly, že jednou budu z kluka totál hotová a já vám to skoro nevěřila - jako věřila, ale vůbec jsem si to neuměla představit, tak se tomu musím smát. Jo, zkušené matky! Už úplně chápu to, jak jsi kdysi psala, že máš radost, že budeš mít dalšího syna 😵 .
A když si vezmu, že modré oči mě nikdy nebraly, tak je to fakt pro mě osobní mazec 😀 😀 😀
@dankakk dávno si neprispela, šiješ ešte?

@saaralota - super čepice 😉 Náš menší má takovou kupovanou a strašně mu to sluší - vypadá to v tom srandovně 😉 a i dobře sedí.