icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

membri
9. feb 2012

@caramilla nedelas me bordel jsem rada 🙂

caramilla
9. feb 2012

@terezita to mi nedělej, zastavilo se mi srdce. Ty hamounko! 😀 😀 😀

caramilla
9. feb 2012

@membri ok 😉 tak az me budou bolet kolena od strihani, tak budu pokracovat. Kdybys zrovna to nepotrebovala, tak do tabulky nahoru napis - Caramillo, ted se uklidni, ted ne! 😀 😀 😀

terezita
9. feb 2012

@veronik77 jednolic nevedu a finerib ma trosku jiny odstih. mne to ale nevadi, flakam to barva nebarva k sobe 😀 nejlip to jde k fialove lame 😀 😀 😀

veronik77
9. feb 2012

@caramilla pipka tabulka mi taky nejde

terezita
9. feb 2012

@caramilla heeezky, co? ja furt rikam, ze mam vkus.. 😀 😀 😀 😀 😀

veronik77
9. feb 2012

@terezita já myslela spíš materiálově. chci ušít pro holky víc triček a kombnovat jdnobarevné tělo a ptáč. rukávy a tak. tak jen, aby to nezlobilo....

somik
9. feb 2012

caramillo, no jo, já to tu nečtu,ale jsem se ptala Lillyzelvicky, zda tu někdo neorganizuje hromadku, že bych se kdyžtak přidala, abych to měla bez práce a říkala, že nikdo nic 😀 tak jsme se domlouvaly, která z nás se do toho pustí 😀 já toho chci dost, tak jsem se do toho dala, no 😀DD

membri
9. feb 2012

@caramilla specialne jsem olemovala tvuj sloupecek 😀 😀 😀 😀

terezita
9. feb 2012

@veronik77 materialove je finerib silnejsi, ale ja to taky kombinuju. vetsinou delam telo z fineribu a rukavy z jednolicu 😉

katka82
9. feb 2012

Ahojky 🙂
tak se jdu pochlubit úterním výtvorem 😉
jo a jedna perlička dneska mi syn při obědě povídá Až budu velká holka tak taky budu šít 😀 😀 😀
tak zas letím 😉 pá

terezita
9. feb 2012

@membri a ja ji specialne napsala do toho prvniho sloupce, aby ji nikdo nepredbehl 😀 😀 😀 😀
nene, my si z ni nedelame prdeel! 😅
@katka82 tak to je narez! dooost dobry! 😀

membri
9. feb 2012

@caramilla tak uz vim :D

membri
9. feb 2012

@terezita a ja si rikala ze je nejaka ryhla :D

tak takhle se alespon nesplete 😀 😀

somik
9. feb 2012

já se kdyžtak přidám k membri, jak chcete, budu to mít aspoň bez práce 😀

medvi11
9. feb 2012

@animal produktservis jsem si objednala včera pouze na registraci bez ŽL, tak jsem zvědavá, jak to dopadne...a zda mi to v pondělí vydají bez něho (nikdo ho nechtěl a jedu si pro to osobně, ale kdybych si to nechala zaslat poštou, ani by ho asi nechtěli...)

animal
9. feb 2012

@medvi11 kdyby ho požadovali, tak by sis to ani nemohla objednat a jak už tady ěkdo řekl, tak podmínku ŽL zrušili, to jsem ani netušila, jelikož jsem tam dlouho nenakupovala.

palosek
9. feb 2012

@medvi11 já si to objednala poštou, ale ta cena za dovoz 😠 To aby se vyrovnala nízká cena flísu 😀

daisyr
9. feb 2012

@boudova no hromadek je zase spoustal 🙂 o mtx víš, softshell a nažehlovačky už skončily
mylly https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
stoklasa https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...

boudova
9. feb 2012

@daisyr Díky za odkazy!

Koukám, že žádná wendy 😀 maj tam krásné potisky, dneska jsem se tam "omylem" podívala 😀

palosek
9. feb 2012

@membri prosím tě, hod mi do table patent růžovo-fialkový a modro-fialkový...já ty buňky mám strach přidávat, ať to nepos... 😀

medvi11
9. feb 2012

@animal no já psala, aniž bych dočítala (brala jsem to odzadu...), teď už jsem to i dočetla...kvůli té ceně za dopravu (chtěli 150 za 6m flízu a 1 kg vaflí, které stejně už nejsou - ty červené) si pro to jedu s Janičkou autobusem a kouknu i do Čiperky, mají tam kousek od wendy maloobchod, prodávají fleece a softshell a kouknu, za jaké ceny a co tam ještě mají...ale od nás je to hodina cesty s 2 přestupy...ještě že Jana chodí pěkně za ruku a dobrovolně 😀

membri
9. feb 2012

@palosek posli mi prosim sem odkazy

michamicha
9. feb 2012

tak jsem zjišťovala info u wendy, dobírka by měla jít zaplatit kartou u přepravce a platbu předem převodem mají jen u objednávek nad 5000,-Kč 😎

michamicha
9. feb 2012

tak tady furt přemejšlim, jestli hromada jenom na fleece ano nebo ne 😅 by to musela bejt fakt jen mini hromádka a žádný zvěrstvo jako mtx nebo mylly 😅 Vojta mě totiž nenechá nic udělat, včera prudil jen když jsem se snažila nadepsat štítky na balíčky z aukra 😝 😠

vevercam
9. feb 2012

@membri prosím prosím, nešla by tabulka ještě nějak upravit, rolují se jen dva řádečky a je to hodně nepřehledné, moc díky

membri
9. feb 2012

@vevercam kouknu se na to .. vydrz

monr
9. feb 2012

baby, ja z vás mám dosť, tu fičia samé hromadky, človek by povedal, že taká hromadka raz za štvrťrok, ale tu to fičí nonstop 😀 😀 😀 😀
normálne sa teším, keď sa vrátim do roboty, aby bolo z čoho nakupovať 😀 😀 😀 😀 😀

membri
9. feb 2012

@vevercam a co ted?