Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla mam tu otevrene nejake sumive italske opet v bio kvalite 😀 😀 dovezl kamarad z deutschlandu 😅 mam chut se opit.. 😅 😀 akorat jeste musim nasit asi tak 20 pytliku na dudlajza a pak padla.. tak snad se neopiju moc rychle, abych chytla jeste rovnou caru 😅 😀
a ty cary na tom pravitku jsou nekdy na neco dobry. ja si tu vystrihuju obdelniky z kartonu jako sablonu a to pravitko by mi usetrilo praci. asi napisu jeziskovi 😅 chapu, ze se ti nelibi, neni v ruzove.. 😀
@boudova haha jasminu jsem uz sila, ale moc me ten strih nezaujal.. zatim.. delala jsem ji jednobarevnou a to byla nudaaa.. 😅 😀
@michamicha 😀 😀 😀 😀 Jako ono to neni vtipný, co píšeš, ale já se tu málem počurala smíchy. Jestli my bychom si neměly v těch jmenovaných Bohnicích zaplatit hromadnou terapii, dovykačku! Bez internetu, jehly, nitě, stroje, látek, koleček... Třeba bychom pak neměly o kolečko víc 😀
A to je dobrý bonmot my švadlenky máme o (řezací) kolečko víc a má to trvalé následky...
už mi hrabe....
@ucitelka70 jj posilala prave uz nekolikrat.
@membri neviem, asi máš zlú adresu, pošli mi tvoju mailku do ip, napíšem ti a ty mi na to odpíš
@terezita který myslíš přesně pravítko? Já jsem to právě nepochopila, přece nemůžeš řezat uprostřed pravítka, kde jsou nakreslený ty čáry? S dírou v pravítku jsem viděla jen jedno a to mělo jen půlobkoučky, což mi přišlo taky na prd, alespoň to mohlo mít celý kruhy, to bych ještě pochopila....
Já piju stabilně Rulandské šedé, jiné dobré víno české se tu nedá koupit a je to eko tím, že si to čepuju už několik let do stejný petky 😀 😀 😀 Jsem tak trhlá, že si ji u mamky nechávám vymývat a beru si ji domů, aby se tam ta petka nezatoulala do odpadu, mě by to bylo líto plastu 😀 😀 😀
Momentálně mám přilepený prsty ke klávesnici, takže si ani nenaleju... 😀
@membri 20,05 ku mne šťastne došiel email 🙂
@caramilla děkuju super já si je neci koupit🙂 jen si upravím svoje, teda až je nechám nabrousit.Protože teda ty co jsem si brala minule jsou kopita 😠
Ad kolečka mám 45mm a super a taky otočný sklapel a to je na houby 😠 to by bylo lepší to menší kolečko na ty blbinky
Holky díky za útěchy 😀 no jako postup jsem zvolila takový že jsem volala do svojí banky, tam mi řekli že nelez platbu stornovat a že musím kontaktovat prostranu, tak sem tam volala, řekla mi paní že mi jen tak nemůže po telefonu říct, jestli č.ú existuje, takže jsem dala jídlo dítku, oblíkla jí a hodila jí k mámě do práce, kde sežrala tu korálku 😝 😝 a mastila do města vlítla na českou spořku pro mě cizí banku a sedí tam samý slepice, říkám paní co se stalo a ona mi řekla že mi k tomu nic nepoví, a ani mi nepoví jestli č.ú existuje, nebo majitele, takže vtipný, no prostě pravidla se musí dodržovat 😝 😝 a tak se jí ptám jestli mi to můžou v mojí bance stopnout a ona že neví ať zavolám na info, tak jí říkám že se tam radši stavím a ona se mě ptá jestli je v u nás GEmoney bank, no to bych se z ní po... ona ta GE je přesně naproti spořce, to je vrchol, v tu chvíli bych jí vyplejskla nejradši facku 🙄 🙄 🙄 🙄 mimichodem tam sedělo 6bab a ni jedna nemakla, to je státní zařízení, vlítla jsem do GE kde se mě pán ochotně ujal a s lítostí mi oznámil, že pokud jsem dala splatnost dnes že s tím taky bohužel nemůže nic udělat, já to fakt nechápu v dnešní moderní době, to je pro mě nepochopitelný 😠 😠 takže mi pán ochotně řekl že pokud do pátku prachy nebudou na účtě že mám přijít a reklamaci pro spořku vyřešíme, takže tam jsou fakt super, ale do spořky už nikdy ☹
@membri ako to vyzerá s dodavkou a platbami na SK?
@ucitelka70 nekterym to budu posilat hromadne.. nektere holky z SK me uz penize poslali a mam je na ucte, ale ktere to netusim 😀
@ucitelka70
@membri
to som sa aj ja pytala..lebo ja tiez berem MTX a aby sme neplatitli polplatky viackrat..
poradíte? odkedy môže dieťa ananás? a ak má atop. ekzém - na 2-3 miestach malilinký fliačiK? nemá riskovať?
@ucitelka70 v nedelu vecer som tym, ktore objednavali v sobotu rozposielala hromadny mail. Tebe nic neprislo? Ja uz som to dnes zaplatila aj za teba. Tak mi prosim ta hod do IP tvoj email, poslem ti to este raz.
@dugyna ja som zatial organizovala len platbu sobotnajsej objednavky, lebo v stredu este neviem kolko sa coho vlastne naplni. Keby sa ti objednavala nejaka polozka, peniaze posles mne a ja ich vlozim v Cechach Membri na ucet, OK? 😉 Ja sa zajtra vecer pozrem ci sa vam nieco naplnilo, ked ano, ozvem sa...
@mikulka45 si poklad, díky
@ucitelka70 kolko ma drobec a kojis este?

@boudova 😀 😀 😀 A jsou i krásný!