Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahoj, uz je uzavrety MTX? ja som furt nevedela, co to je za material, to fajnove a vdka caramile uz viem, ze to je lama. 😅 pozerala som rovno na moraviatex a videla som,z e tam maju aj cervenu lamu... min je teda tych 6m? To by som asi sama nezvadla 😒 , ale polovicu, by som brala, neprida sa niekto?
Ak je uz MTX pasé, neviete niektora, da sa lama kupit niekde v prahe? V nejakych látkach? 🙂 pekny vikend 😉
wendy holky rozeslala jsem Vám maily koukněte
ehm, holky, tak mam mikinu z fialove lamy nastehovanou....no a teda ouha, chybi mi uz jen vhodna aplikace na brise a budu Starostlivej medvidek jak vysitej... 😒
Tak koukám, že někdo šije a někdo kecá, kdo to má dočítat? 😀 😀 😀 😀 😀
@michamicha Já mám objednáno za tolik, že si musím půjčit od manžela!!! A to jsem už zadlužená u švagrové. Já už fakt potřebuju léčení! 😀
A pozor - jdu objednat ještě ŠD, protože tam jedeme a potřebuju nutně!!! bambusový sp. úplety 😀 😀 😀 😀 (to bude spoďár 😵 😵 😵
@sufik1 Overálek je nádhernej, já overálky ze zásady nešiju, mě to přijde strašně náročný (na to, že to nikdo nevidí, protože se to nosí v noci a pod peřinu 😀 😀 😀 ). Mám otázku nezkušené matky - mám pro jasmí super pyžamko, co jsme dostaly, ale je bez ťapiček, ten tvůj ov. taky, není malému zima nanožičky? My máme doma 16st na spaní a malá se odkopává (má spací pytel), ale jinak bez ponožek u nás nikdo ani ránu. Jak to je u vás? Měte tepleji?
Tak reklama na tento úplet: http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Na fotce vypadá strašně, ale ve skutečnosti je krásnej a není vůbec tak tenkej a divnej jako ostatní úplety, co mám z mTX i wendy. Je heboučkej a příjemnej, takovej jakoby nemuchlavej nebo jak to napsat...
Kytičky jsou sytý a opravdu moc hezký.
Takže do večeru dost, 2 metříky jsem si tam hodila.
Je to v akci za necelých 90 Kč/m, no neber to!!!! 😀 😀 😀
Jinak jsem realizovala svůj praštěnej nápad na kojotriko zase s jiným výstřihem, abych nešila tak monotónně. Oblečený vypadá fakt krásně! Ještě trochu doladím řešení bryndáku a měla bych teda asi otěhotnět, abych si ho mohla ušít na kojení, protože na to moje kojení ráno a večer v pyžamu ho je škoda 😀
Tak a ještě děláme reklamu na fin čokohnědý, potřebuju ho do limeta kolekce, přihoďte mi někdo?! 😀 😀 😀
http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
Bude super k limetové lamě!
Koukala jsem, že teda jede! Chudák Alex, ta se z těch chlupů osype 😝 ☹
@membri vyřizovala jsem slíbené zakázky než pojedu na hory.... ☹ Ještě bych potřebovala ušít jedny softgatě pro Jasmí, má jen jedny a druhý jsou jí už trochu malý 😖 Jo, kovářovic kobyla....
Ale rukavice jsem si ušít musela! A manžel mi ve 2 v noci říká "no, hlavně že sis tam sama sobě našila ty cedulky" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@caramilla hele manža mi na ten květovaný úplet řekl že je to jako pyžamo 😝
Holky, vy to oblečení i prodáváte? 😉
prosím - mám dotaz OT - nevíte prosím někdo, od kolika let si dítě může svobodně zvolit, s kterým rodičem bude bydlet a druhý rodič s tím nic neudělá i přes jeho nesouhlas? Ale dle ukrajinského práva.... od plnoletosti? nevl. otec si našel novou přítelkyni a myslím, že mu říká bludy... ale fakt nevím ☹ díky

tak konečne nejaký výtvor ottobre: