Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@membri No myslím na tebe, škoda, že jsi tak daleko. Hned bych ti jela na pomoct to rozstříhat. Sama bych se z toho asi taky zvencla. Možná se vyprdni na ty žebra a začni někde, kde je to jasný 🙂 tak to dělám já. Začínám s tím jednoduším (myslím, že už to říkal i Komenský 🙂 ) A vychytávky si nech na konec. Držím palce 🙂
@membri ty jo, bych ti s tím přišla pomoct, ale k tchánům pojedeme až v březnu ☹
@michamicha brezen je uz za tyden 😀 😀 😀
jdu si sem pro inspiraci 🙂 potřebuju poradit nějakej dáreček (asi hračku) pro 7m holčičku 🙂 původně jsem jí chtěla ušít šatičky, ale pak jsem si řekla, že když zatím nemám ten OL, tak "do světa" zatim nic posílat nebudu, takže bych ráda "stvořila" nějakou panenku nebo textilní zvířátko, ale nějak jsem zatím nenašla nic co by mě zaujalo ☹ hlavně by to mělo být jednoduchý a rychlý, protože to potřebuju došít nejpozději ve čtvrtek večer 😅
jo a mhd mi právě řekl, že si mám objednat řezací kolečko a podložku 😵 akorát teda netuší, že mám objednáno tolik látek, tak je mi to trochu trapný 😅
jinak MTX ( @membri ) už jsem zaplatila včera večer, Mylly ( @daisyr ) budu vkládat zítra přímo na účet a ještě mě zajímá jak je to s Wendy ( @lillyzelvicka ) už jsi posílala nějaké info mailem? Nic mi zatím nepřišlo, ale poslední dobou se mi stává, že to občas spadne do spamu a ten se mi maže automaticky 🙄
@membri to jo, ale tchýně má narozeniny až 21.3. 😀 😀 pojedem asi 16.3. na celý víkend 🙂
@membri
Já než to poslala, tak už to bylo out.
Z těch váhových a metrových rozdílů jsem byla taky zoufalá, já jsem to i převažovala na osobní váze a nesedělo to skoro u ničeho-teda váha látky a faktury jo, ale metrově ne, taky jsem musela měnit cenu.
Myslela jsem si tenkrát, že to nějak blbě měřím, ale ngvadi mě ujistila, že jí to taky nesedělo. Asi to mají jen plus mínus ten odhad váhy.
@michamicha ahojky info jsem ještě neposílala.Teď nestíhám. Mám fakturu, ale všechny jednolíci jsou pod stéjným kodem takže nevím kolik kterého bude.Takže až mi to pošlou přeměřím a pošlu info
no nif jdu dělat oblíbenou činnost, stříhat 😀

@mehlo takze me to vychazi tekhle :
975 kč /10,39= / takze to vychazi na metr 93,84 Kč