Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka pelešení 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hele, super, udělá to takové ty beránkovité bobky, ale mě přijde, že to je furt super. Zatím jsem prala ale jen jednou. Já mám beránek fakt moc ráda🙂
@membri ještě je možné požádat ty, co si objednaly artikl, aby si to vzaly mezi sebe, porotože by to nemělo zůstat tobě, pokud si to nikdo nevezme.
Já jsem nad tím froté taky uvažovala, ale jsem se zalekla ceny, ale pokud vyšlo levněji, tak možná kousek zkusím...
kočky nemáte náhodu niektorá strih na slinky nohavice pre babu veľkosť tak 98 ?? Alebo neviete ci to bolo v nejakom OTTOBRE ??
@lillyzelvicka No, já se peleším v posteli s manželem, sama ne, to lehnu na znak a padnu a spím, ráno se najdu tak, jak jsem tam ve 2 ráno ulehla 😀 😀 😀
Z dnešního výhledu z Černé Hory na panorama Jiz. hor. Brrr, tam byla zima!
A moje logo na pláni 😀 😀 😀
@caramilla tak já se taky nevrtím, ale mi jsme většinou v postely tři a nebo manža vytuhne už v osm u telky takže se pak zřítí do postele a spí až do rána tak jak dopadl. Takže já se musím pelešit sama 😀 to zní blbě myslím tím uložit do pelíšku 😀
A logo pěkné jsem si to tvoje schovala z balíku abych mohla kopírovat 🙂
@membri Ahoj, já dělala MTX lamu a váhy opravdu nesedí, nakonec jsem zjistila že u různých barev byla i různá šíře látky a z toho i plynoucí rozdílná cena na metr, někde to vyšlo míň a někde víc. Nejdřív si roztřiď látky co je která, pak poměř a zapiš do faktury délky (cenu s dph pak podělíš naměřenými metry a máš cenu pro holky). Fakturu jsem pak naskenovala a zájemcům poslala meilem, aby to bylo košer, jinak to prostě nešlo udělat, gramáže na netu opravdu nesedí.
Holky nemáte doma někdo zbytek něčeho, z čeho by šly ušít návleky na nohy do tohodle počasí? Šusťák nebo já nevím co....potřebovala bych si to nutně ušít a nikam do kšeftu se teď s mímoušem ještě nějakou dobu nedostanu.
@caramilla ty kytičky ty je máš všude co 😀
@lillyzelvicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
I v logu...
@caramilla ale hezké lituju že jsem si nevzala taky ten zelený proužek mám jen ten modrý 😠
jo no dyť říkám logo mám schované ať můžu kopčit 🙂 to máš i na razítku ne ?
@membri tak když bude nějaký pěkný přebytek co se mi bude k něčemu hodit, tak si ráda vezmu 😉
@membri to je masakr, to je fakt malá hromádka, vůbec ti to nezávidim, a to že tě to čeká ještě jednou, to je kat hrozný 😕
Jinak jsem dneska byla u Mráze, to je něco 🙂 Holky maža mi dal prachy a řekl ať půlku přinuse zpátky 🙂 naivka co 😝 😝 😝 😝 chvíli jsem to tam hledala, tři obchody, to je fakt výběr 🙂 takže něco málo 😝 😝 jsem tam nakoupila, asi počkám než přijde Mylly a Wendy a MTX, ne to nevydřim 🙂
🙂 To je tu navíc 🙂
Holky OL je ten s tím nožem a COL je to, co obšívá výstřihy?
jakýpak steh byste mi doporučily na šifon ? Dostala jsem ho k vánocům od mamky 😀 jelikož se mi moc líbily šifonové šatečky empírového střihu v burdě 😀 😀 😀 tak chci sebrat odvahu a střihnout 🙂 přijde mi že se šifon asi hodně páře 😖

@lillyzelvicka jeste jsem k nemu nedosla 😀