icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

caramilla
4. apr 2012

@ucitelka70 Jasmínka mi dnes ukradla nůžky a ostříhala se sama, ale ono stejně nebylo cm, ono ze 3cm na 2 se to už nepozná 😀

caramilla
4. apr 2012

@terezita no, ten jsem vůbec nepochopila, tak nevím, co bych na něj dala 😖 Já vím, to chemické čištěné, ale co tam dát???? Ptala jsem se tu a ticho po pěšině, tak jsem ho vyhodila 😝

michamicha
4. apr 2012

@palosek ty jo, pěkný puntíky, nemají i modrý? 😅 🙂

caramilla
4. apr 2012

Tak mi, prosím, dejte ihned návrh, co za to logo tam dát a já to tam dopošlu, dík!

palosek
4. apr 2012

@ucitelka70 ...narozeniny? Vše nejlepší... 🙂 🙂 🙂

beky52
4. apr 2012

@ucitelka70 potom ti všetko najlepšie 🙂 ..a teraz už nemáte doma dievčatko 😀 😀

petkasv
4. apr 2012

@ucitelka70 krásné narozeniny 🙂

terezita
4. apr 2012

@caramilla no jen ti to rikam, abys to vedela.. 😉 no hele, ja je vsechny skrtam, jen vypisuju teplotu prani a zehleni dva puntiky 😀
a jen tak pro info.. na nemecke obdobe fleru /dawande se objevil clovek, co sijicim zenskym posila skrze sveho pravnika od pravnika kvuli tomu, ze nemaji psane u nasitych hader presne slozeni materialu. stoji je to pres 1000 eur..

terezita
4. apr 2012

@caramilla ja ti to posilala kdysi mejlem.

dugyna
4. apr 2012

@kuna dakujem,🙂 nas tato si ju rezervoval na domaci ubor ze sa mu paci material 🙂,mam aj ruzovu taku takze bude daslie a este chcem aj nocnu koselu. patent som mala len biely, prvy krat som s tym sila ale super 🙂

dugyna
4. apr 2012

@ucitelka70 vsetko najlepsie

palosek
4. apr 2012

@caramilla v symbolech občas tápu...dík za stránku, už je v záložkách 😀 😀 😀

ucitelka70
4. apr 2012

@dugyna poslala som ti email, došlo?

michamicha
4. apr 2012

@terezita jakože tam nemají štítek se složením nebo v popisu napsané složení? 😕

dugyna
4. apr 2012

@ucitelka70 email iba vcera mi dosiel a na ten som ti aj odpisala...doslo ti to?

terezita
4. apr 2012

@michamicha v popisu nemaji napsane slozeni..

michamicha
4. apr 2012

@terezita aha, tak to já tam píšu 🙂

michamicha
4. apr 2012

@ucitelka70 všechno nejlepší 🙂

ucitelka70
4. apr 2012

@beky52 no zajtra hodím foto.....

kuna
4. apr 2012

@ucitelka70 taky se připojuju ke gratulantům 🙂 🙂 🙂

animal
4. apr 2012

@terezita jejda to bych se měla polepšit a napsat tam vše 😝 😝

veronik77
4. apr 2012

@palosek ke stromečkům - já měla doma i ten krém a fakt k tomu nešel, byl to úplně jiný odstín. tohle je lepší, snad to nebude pouštět.... 🙂

animal
4. apr 2012

@ucitelka70 taky gratulace, mě to čeká na VELIKONOCE a ve velkém 😎

boudova
4. apr 2012

@terezita proč 5? to je někde stanovený? 😲

animal
4. apr 2012

jdu spát, bolí mě palice. Došila jsem soft vestu, zítra vám ji nafotím a taky asi nafotím konečně lama vestu, kterou už má Mareček pěkně dlouho ušitou 🙂

caramilla
4. apr 2012

Tak takto?

To byste nevěřili, jak se blbě dělá grafickej návrh, když vám nefunguje myš, asi si půjdu nějakou ulovit do sklepa a nebude mi vadit, že není bezdrátová 😠 Jsem si chtěla na netu objednat hned novou, ale poštovný je drahý skoro jak ta myš 😝

caramilla
4. apr 2012

@terezita Terez, a nestačí, když to máš přímo u popisu zboží na Fleru? To je jako málo?

boudova
4. apr 2012

@terezita jo už jsem se dostala o příspěvek dál, tak už to vím 🙂