Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Videli ste toto?:
http://www.stoklasa.cz/vzorovka-sire-16mm-detsk...
Ak sa nájde na Slovensku obetavec, čo urobí hromadku, môžem to zastrešiť aspoň živn. listom. Nestíham Vás podrobne čítať, tak neviem, či ste o tom už kecali...
@lillyzelvicka aha, díky, no vidíš, to mě nenapadlo, že to má i stoklasa 🙂
Och bože, ďalšie naaaaadherne stuzky!!! To nieeee, kryska7, krot ma🙂 musím si setrit peniaze na niečo ineeee🙂 dosila som ten navlek na nádrž, zajtra ho ideme "obliecť" tak dúfam že to bude ok, lebo presivat to ozaj odmietam. Boli má z toho chrbát. No ale predvčerom som stihla A usit mickey tričko a dve ciapocky. Na jednej som urobila chybu ale potom som prišla na to, že je to super- vyzerá to ako na coverlocku site- vlastne som priznala OL šev a prešila ho. Super nápad🙂 že má to skôr nenapadlo🙂
Zelený čtvrtek jsem "oslavila" nákupem kytek do truhlíku za 1000 Kč 😝 a za 650 jsem si koupila novou myš - jú, kliká! Měli nádherný "dámský" myši s kytičkama a otnamentama, ale do malé dámské ručky, což já nemám, Mám dlouhéééééé prsty, takže jsem si myše ošahala a vbrala si největší XXL extra na velkou mužskou ruku, a je supééééér. Manžel má menší 😀 😀 😀 A KLIKÁ!!!! JUPÍ!
@esteruska 😀 😀 😀 Tak já jsem si nechala kopit popelínek přes Kunu, aby mi ho vyzvedla a poslala obyč 😀 😀 😀
@petkasv sCAN. je na poště, nefunguje zvonek, takže jsem pošťáka včera neslyšela, já tam pro něj včera šla, ale byla tam fronta na hodinu, to jsem teda nedala, a zítra na velký pátek se mi tam jakosi moc nechce, a navíc má lejt, tak nevím 😝
@terezita díkes 😀 Tričko nádherné. Jo, pošli mi pak, kolik ti dlužím a odečtu ti to z MTX a výprodeje 😉 Přidej si klidně i nějaké "běžné" "nošné" atp 😉
@macin73 Gratuluji, holčičky jsou stejně lepší (= dražší) 😀
@komisakpd Mě se líbí tento http://www.anir.sk/sk/katalog/detail/294-brothe...
@daisyr Tak, když už si stěžuješ i ty, tak to musí být teda něco! 😖 Jsme vykojené matky, no:(
Jako rada na to neexistuje, leda udělat jen jeden list a na to jen nedoplatky a tam nakopírovat jen to, co se má zaplatit. Ale podle mě se stejně někdo furt bude ptát. Protožě většina lidí se radši zeptá, aniž by si přečetli instrukce, je to tak všude, bohužel 😢
@kryska5 MNE nedali kupon, ale bonusové body, a ked som napísala, že ako ich môžem použiť, nič neodpísali, ja som brala stade aj hard nite, vyšli 1,15, to by si mi mohla objednať teda, 4 čierne nite 5000 m, hned pohľadám link
@dankakk Dani, to chceš od tej pravej aby ťa krotila 😝 som zvedavá na to foto "oblečenej" nádrže 😀 😀 😀 aplikácie si asi nedávala, že 😅 😀 a nutne sem šupni prosím to mickey tričko, u nás prešla z Kko (rozumej Krtko) závislosť na Mimi (Mickey) závislosť, tak nech môžem okukovať a inšpirovať sa 😉
hlásim že mylly dneska nedorazilo, tak sa môžem aspoň tešiť ešte o pár dní dlhšie 😀
@ucitelka70 jéj dík za info som sa hneď na to bližšie kukla a objavila toto, čítaj:http://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/bonusovy-program
prosím myslíte že je veľký rozdiel medzi 2mm a 3mm rezacou podložkou? nemáte niektorá tú 2mm? Díky
@kryska5 tak ktorý si si vybrala? 4234?
@ucitelka70 hej, ten mám vybraný už dávno, mala by si vedieť 😉
@kryska5 ved ja viem, že ten istý model sa nám páči....... len či si si nerozmyslela......
holky z čeho šijete tepláky potřebuji našít malýmu do školky
🙄 @dankakk aj mne posielala kryska, a nič))) 🙄
@komisakpd 😀 😀 😀 isto ti bude dost :D :D ja mam asi o 4 triedy nizsiu radu, pisu ze pre obcasne krajcirky :D :D ( uz som tu link davala.. ale kuk na tu cenu :D http://www.anir.sk/sk/katalog/detail/293-brothe... , este ti ostane aj na nite a latky :D ) a sijem na nom uz rok skoro kazdy den 😀 😀 este sa nepokazil a vsetko co potrebujem tam mam.. ako , kebyze je viac, tak sa nenahnevam, ale nemozem mat naraz vsetko 🙂
esteze ma stuzky tak neberu 😀 😀 zatial som ani jednu poriadne nepouzila.. 😖 verim vsak, ze ich cas este pride 😀
dnes som usila svoje prve vlniaky na OL.. ale nejak sa mi nepacia :(
@dankakk to vazne len mne prisiel balik?? a to dokonca na lazy :D :D tak to sa tesim.. 😉 mne dorazilo uplne vsetko co som objednavala.. postarka sa ma dnes pyta, ci mame miesto velkej noci vianoce, lebo od pondelka tu bola kazdy den s niecim : D: D

@komisakpd s výberom stroja ti neporadím, ja mám Veronicu 200, som spokojná, má aj regulovateľný prítlak pätky, aj manželovi - strojnému inžinierovi sa pozdáva, ale je to môj úplne prvý stroj, tak nie je s čím porovnávať 🙂 ale baby tu ti isto poradia