icon

Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?

ziza
10. júl 2006

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

katka888
28. aug 2011

@mirkadena
skela vybavicka, paci sa mi..... skoro vsetko ako mame my 😀 my mame este nocne plienky bambusove anavy, tots bots bamboozle a flexitots a baby beehinds.
z AIO mame este anavy easy... testujeme 😀 a este vlniaciky anavy a disany na nocne plienky

katka888
28. aug 2011

@tinika
ja mam radsej kapsovky nez aio, aj ked obe menis dietatku ked su plienocky mokre / ak maju stay dry, tak ta moze byt pri zadocku sucha, no treba menit celu plienku, ako pisala @estterka . z AIO mam ale rada tots bots easyft, nemaju sice stay dry, je to plienocka s bambusom, ale ma aj kapsu a vnutro vies povytiahnut / akoby jazyk vytiahnes von / a mam pocit, ze schne rychlejsie cela tato plienka ako vkladacky do wonderoo ci BG onesize kapsovky

ginepra
28. aug 2011

ahojte. sa chcem opytat, ci sa daju susit latkove plienky v susicke, kedze inak sa nam nebude dat v zime susit.

katka888
28. aug 2011

@ginepra
ano, na jemne susenie / nemame susicku, cize neviem ako sa taky program vola /

ginepra
28. aug 2011

@katka888 dakujem

zuzanockamt
28. aug 2011

dievcata, mate niektora LL nohavickovu (bambus) velkost 3? ... lebo ja ich davam na noc a mam vel. 2, no zacinaju byt dost male, kedze davam este navyse stvorec do nich, prefold sa mi tam nevojde ... krpec ma cca 82cm a 11,3 kg a 11 mesiacov ... rozmyslam, ze objednam vel. 3 len sa bojim, ci to zase nebude az moc velke 😕

katka888
28. aug 2011

@zuzanockamt
my mame, ale zbalena kedze sa stahujeme, viem ti pomerat tak o 2 dni... ale to ti aj niekto iny tu asi kukne

majka1981
28. aug 2011

@ginepra ano, mozes susit v susicke - ale nie pulky - vrchne nohavicky , kapsovky vrchnu cast atd. ani vlniaciky by som nedala do susicky 😉 . ostatne v pohode 🙂

katka888
28. aug 2011

@majka1981
napr na vrchnych thirsties pise ze mozes na najslabsi program v susicke, ale kedze susicku nemame, tak neviem z praxe ci to pulka mnejak skodi. ale asi ńeriskovat, ved pulky su raz dva suche aj tak

zuzanockamt
28. aug 2011

@katka888 a cca od kolko kg si kupovala velkost 3 ? ... ked som pozerala na e-shop ten popis, vraj vel. 2 by mala byt do 16 kg 😕 a velkost 3 az od tych 16 kg, no ale tie dvojky sa mi zdaju fakt nejake male 😅 😀

mondasonda
Odpoveď bola odstránená
katka888
28. aug 2011

@zuzanockamt
ja ju mam na sklade, my nosime velkost 2. ale ani neviem kolko ma mala kg, asi do 12 a cm do 90 a uz nam je 2ka tak akurat

blovitc120
28. aug 2011

@mondasonda neviem síce, ako tvoja otázka súvisí s látkovými plienkami, ale ja som tiež v 23tt mala len 0,5 kg navyše a na konci 8,5 kg.

@zuzanockamt moja takmer trojročná dcéra ich v pohode oblečie 😀. Myslím veľkosť 2, ale ona má 12,5 kg a už "vybehanú postavu"

zuzanockamt
28. aug 2011

@katka888 no tak to moze byt 🙂 ... ved sa vynosi urcite, hlavne na noc bude aj lepsie, ak bude trosku väcsia, mozem viac vypchat 😀

majka1981
28. aug 2011

@katka888 pulky by som urcite nedavala do susicky... by som ani ja neriskovala a tie su fakt raz dva suche 🙂

katka888
28. aug 2011

@mondasonda
ja som pri druhej pribrala len 7 kg, do 8ho mesiaca len 4 kg, ak budes menej priberat aj neskor, gynekolog by ta mal vysetrit ako sa vyvija dietatko. ved v poradni hlasis vahu, nie? ja som od 5 do 7 mes stala na vahe, tak kontroloval rozmery maleho

tinika
28. aug 2011

@katka888 moja kamoska za cele tehu len 3kg pribrala a lekar to ani neriesil pokial viem sama som sa čudovala .)

blovitc120
28. aug 2011

@tinika pokiaľ kamoška nemala podváhu, to nevadí. Ja poznám jednu babu, ktorá bola taká macatejšia a na konci tehotenstva vážila menej ako pred otehotnením 🙂. Pokiaľ sa bábo dobre vyvíja a mamička si je istá, že nehladuje a stravuje sa vyvážene, nie je čo riešiť podľa mňa 😉

katka888
28. aug 2011

@tinika
hmmm, tak moj riesil...

blovitc120
28. aug 2011

@katka888 ale podľa fotiek ty nemáš nadváhu 🙂, tak asi preto. Moja neriešila, tá kapitulovala, lebo som mala brucho veľkosťou 12 tt pozadu, na konci už ani neviem koľko, ale dieťa malo rozmery OK, tak to vzdala 🙂

kloranebb
28. aug 2011

Neviem nikde na nete zohnat bbh bambusovu plienocku ☹ poradte kde ju kupit?

kloranebb
28. aug 2011

Chcem kupit tieto plienocky na noc pre baculate babo:
Tots bamboozle s-t-r-e-t-c-h onesize
OneSize Tencel
Anavy bambusova
Bum huggerpatentky
Bambooextra BI

Budem spokojna? Mate s nimi skusenosti?

estterka
28. aug 2011

@kloranebb bamboozle pouzivame na noc,nasa mala12kg ako10mesacna.a sadli a sedia a su perefektne.

estterka
28. aug 2011

aky je rozdiel medzi itti bitti d lish a tutto?

katka888
29. aug 2011

@kloranebb
bbh nie je momentalne nikde... ☹

sima.p
29. aug 2011

@kloranebb ja som z Tvôjho som mala resp. mám Bamboozle strech - tá je super, Bum Hugger som tiež spokojná, ale Anavy mna sklamala, aj ked ju väčšina chváli.

katka888
29. aug 2011

@kloranebb
tots bots je dobra, od tots bots je dobra este aj flexitots, anavy je tiez dobra, ale strihovo je jedna z najmensich co mame, maly ma 2 mesiace a uz ju nezapinm na mensie velkosti, ale som s nou spokojna,

kloranebb
29. aug 2011

One size tencel je od popolini. Ozaj preco sa tak malo pozornosti ujde znacke popolini? Nie je dobra?

majka1981
29. aug 2011

@kloranebb nie su dobre popolini. ja mam len jednu a vobec ju nepouzivam, je len na rezervu a ked budem predavat, tak urcite predam aj tu...

zuzanockamt
29. aug 2011

@kloranebb bumhugger sa u nas dlho neohrial, absolutna nespokojnost 😝 ... anavy bambusovu mam a je to super plienka (zapinanie mam na snappi sponku) a tiez ako nocnu plienku odporucam LL nohavickovu (bambus)