icon

Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?

ziza
10. júl 2006

Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem

susul
21. sep 2012

@zuzanamolnarova
@juliam
@peluskovo mna to prekvapilo, lebo starsi bol v jednorazovkach a tiez od polroka kakal na nocniku a takyto bojkot sme nemali. Co uz, bola som dokupit zlcove mydlo.

zdraveplienky
22. sep 2012

Pocas prveho jesenneho vikendu od 22.-23.9.2012 u nas postovne zdarma 🙂

lubka231
22. sep 2012

Dobrý, vie mi niekto povedať či sú tieto vkladačky (BAMBI ROXY Vkladacia plienka BAMBOO štvorec) dobré a akú majú dobu schnutia? vďaka

marta222
22. sep 2012

@lubka231 sú dobré - ja ich používam na dovypchávanie nočných nohavičkových bambusových plienok, na slniečku schnú tak 3-4 hodiny, ale vnútri oveľa dlhšie - hádam aj 20 hod.

lubka231
22. sep 2012

@marta222 Neviete či ich môžem sušiť aj v sušičke?

zfidorka
22. sep 2012

@lubka231 vkladacie plienky mozes susit v susicke...

taanak
Odpoveď bola odstránená
lyongirl
23. sep 2012

Ahojte, len som vám chcela napísať, že v Tescu v chlapčenskom oddelení majú perfišné tepláčky šité na látkové plienky, tuším bola cena 6,50€, my nepotrebujeme, ale hneď mi padli do oka, aké boli úžasné, možno by sa niekomu zišli 🙂

marta222
23. sep 2012

@lyongirl a akej sú farby? A aká veľkosť?

lyongirl
23. sep 2012

@marta222 no veľkosti mali rôzne, normálne v dojčenskom to mali a myslím, že boli tyrkysové a normálne zvažujem, že si ich pôjdem kúpiť, lebo dnes mám na pláne tam isť 😀

lyongirl
23. sep 2012

@marta222 🙂

blovitc120
23. sep 2012

@lyongirl perfektne. Vcera som tam bola, co som slepa? Nevidela som

lyongirl
23. sep 2012

@blovitc120 že by u vás nemali? Aj to je dosť možné...

rolla20
23. sep 2012

@lyongirl eeeeejjj čačané 😵 veru tiez bych brala, ale tiez sa tak skoro nechystam do tesca

marta222
23. sep 2012

@lyongirl jééj, aké chutnučné.... Budem sa tam musieť vybrať 🙂 - tak predsa si neodolala....

lyongirl
23. sep 2012

@marta222 neodolala, zobrala som dvoje 😀

luciferova
23. sep 2012

@lyongirl kolko stali prosim ta jedny? a ake to ,a zlozenie? vdaka 🙂

rolla20
23. sep 2012

@lyongirl veru aj ja som zvedava nato zlozenie a aku si ty kupila velkost?? resp. ake mali najvacsie?? ... kebych aj ja neodolala 😀

lyongirl
23. sep 2012

@luciferova stáli 6,50€, zloženie píšu predná strana 100% bavlna, zadná strana 100% polyester, myslím, že sú velúrové...

lyongirl
23. sep 2012

@rolla20 mali myslím všetky veľkosti, teda po 12-24 mes., no nám stačí 9-12 mes., aj to nám je také dlhšie, ako vidno na fotke, nôžky má krátke, našim chalanom som kupovala nohavice vždy o číslo menšie, keď boli bábence, kvôli krátkym nôžkam 🙂. Dĺžka nohavice je 42 cm, od rozkroku po spodok 21,5 cm

rolla20
23. sep 2012

@lyongirl ja som v tescu od 1mesiaca radsej nepozerala na mesiace, bo na toho nasho to vobec nesedelo, ale ak si pamatam, tak 24mes. je 98?? my nosime teraz 92

kkl82
23. sep 2012

@lyongirl hehe, u nas presne naopak, ja musim kupovat o cislo vacsie, lebo bubo ma moc dlhe nohy. uz v tehotenstve na ultrazvuku mi doki vravel, ze budem mat modela :D a inak, tieto teplaciky mame aj my, ale v "light" edicii, normalne tenke z 100% bavlny. kupovala ich svokra v lete a ten strih je fakt uplne super na latkovky... v zime budu asi ako pyzamkove, lebo na tu nocnu plienku je niekedy problem zapnut hocico 😝

ivanka.7
23. sep 2012

@kkl82 ja davam na noc overaly prevazne FF, tie su dost siroke, takze mi pod ne vojde napresovana nocna plienka a vlniaky Babyidea wool covers Lko :D (vyhrabala som ich ako z nudze cnost zo skrine, ked mala okakala loviky aj bionosky a zistila som, ze uz ich moze nosit :D)

kkl82
23. sep 2012

@ivanka.7 no jo, ja mam tiez vacsinou FF alebo HM, ale uz sa badam, ze vypchavam cim dalej viac a viac a potom sa to sice da zapnut, ale len riadne napnuto. ja musim este aj v noci prebalovat, napr. maly mi vcera o pol noci (tzn. za 4 hodiny) uz stihol precikat komplet bamboozle stretch s original vkladackou plus nocnu bambusovu vkladacku pop-in prelozenu na tretiny a potom este polovicu do kritickej oblasti - no proste, riadna hrubka... normalne sa dalo zmykat 😖 dnes spi v merino pyzamku takom kosielkovom so stahovacou snurkou a v merino polodupackach, lebo mame hroznu kosu... neboli sme cez vikend doma a moj chlap nechal okno v detskej na vetracku ☹

ivanka.7
23. sep 2012

@kkl82 nj, ty mas ucuranca, moja zacala cikat viac, ale staci vacsinou BR alebo bamboozle s originalkou plus na tretiny baby lucy stvorec; do anavy uz davam obe vkladacky... a v noci vacsinou neprebalujem, takze ju ma na cca 8 hodin, ona vacsinou dlhsie nespi (a teda samozrejme za tych 8 hodin sa xkrat zobudi, ale vzdy len na chvilu).
Ale cika tak rozne... stane sa mi, ze rano ma suchu plienku a potom vycika naraz vsetko do umyvadla... ale ma aj uplne mokru. A neviem to teda odhadnut, kedy ako :D

lyongirl
24. sep 2012

@rolla20
@kkl82 no nôžky mali chlapci krátke ako bábence, starší to už dobehli 🙂, Domko sa narodil valibuk, nosil o číslo vačšie veci, ale od 7 mes. je tuším stále rovnaký, nosíme 74 oblečko, záleží aké, prevažne tescové a včera som mu kúpila tie úžasné FF overaly, kupujem ich na spanie tiež už roky a že zoberiem veľkosť ako tepláčky 9-12 mes. a normálne som ich musela ísť vymeniť za 6-9 mes., čo boli také veľké, ale porovnávala som tam viaceré a tieto boli o niečo vačšie, ako obyčajné biele, no sedí nám to, je tam písané 74 🙂

lyongirl
24. sep 2012

@kkl82 ináč tú light verziu mám aj ja 2ks, takéto:

marta222
24. sep 2012

@lyongirl , náš pampúch sa narodil so 40 cm (v 34tt) a teraz má 69 cm a na noc mu dávam tiež overaly FF veľkosť 74, lebo do 68-ičky ho v nočnej bambusovke s vkladačkami už nenarvem 😀 😀 😀. Inak, včera som vytiahla nové, ešte nenosené dupačky - veľkosť 68 a ledva som ho do nich obliekla, asi ich odložíme alebo posunieme ďalej, akosi som ich dlho šanovala... Veď v lete sme ešte v pohode nosili veľkosť 62.

ianitka
24. sep 2012

caute, poctivo testujeme Easyfit V2 - zatial ten jeden kus, co mam... @kkl82 @peluskovo 🙂
aj ked priznam sa, ked dosla, pozerala som na nu dost nedovercivo 😎 zdala sa mi taka "labilna" , neviem, to nejako popisat lepsie, aj tie materialy take zvlastne - iny bambus, ine vnutro aj povrch...a ostre suche zipsy
ale po dvoch vyskusaniach - musim skonstatovat, ze sa mi paci a krpcovi tiez

tak cakam, kedy dojde ta dalsia 🙂

lyongirl
24. sep 2012

@marta222 tak to je super, že je z neho taký chlapisko 🙂, ja som mala najstaršieho narodeného v 34tt, mal 42cm, takže viem o čom je reč 🙂