Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
Mracik a prečo sú lepšie zaväzovačky, v čom sú lepšie od suchých zipsov? Na zaväzovanie treba väčšiu šikovnosť...
prosim, treba vlniaky po kazdom prani lanolinovat???????????????????????????????????????? 😕
vdaka, idem zarobit kuru. bihan ako dlho to macas? minule som nechala asi dve hodky, normalne som ich hodila vyzmykatdo prackya neprevlhovali...je to ok?
potesim 🙂
klasik pouzivam stale, davam dnu bambusove vkladacky
aj tak, ked sa pocura prebalujem hned ako na to pridem, a je jedno aka to je plienka
vlniaky len jemne vyzmykam v rukach a necham odkvapkat a potom vyvesim
standu , myslim ze si v tom skusani plienok uz v tesnom zavese za bihan 😀
ja som zo zavazovaciek na radu uz neviem koho odtialto odstrihla snurky a nahradila snapkou a je to super rychle a sikovneee 😉
no boli dobre ked peta bola menej pohybliva 😉 a su to jedny z rychloschnucich plienok 😎
ale jasan, ja len ze uz to nie su "zavazovacky" 😉
ach ti chlapi.........ukazujem nadsena manzelovi novu BLku oranzovu..a on ze "ved taku istu uz mame!" (BG vo farbe clementine) 🙄 🙄
standu, aj ja som s chlpaticami draheho otravovala 😀 som ich tu mala porozkladane, ked mi dosli prve a stale som ich osahavala 😝 no viac je z nich nadsena sarka ako on
standu 😀 moj vyberal len farbu kangasiek, aj to som mu zuzila vyber len na dve 😝 a este tu oranzovu bittku
idem spat uz.....zajtra na noc testujem novu BL 😵 dnes nedoschla......este minas pampersy 😅 ?
jj, este minam pampersy, lebo su len 3ky, tak nech ich stihneme minut. su jej ltt 😝 a chcem este dokoncit druhe vlniaky, aby som mohla oboje naraz nalanolinovat, tak asi koncom tyzdna zacneme latkovat aj v noci 🙂
dobru noc
baby lucy sa dost teraz vysvihli, co ma velmi tesi 😵 😵 . ale mam jednu vyhradu - pri baby slingoch maju fotku kde sa nosi tvarou v predu 🙄 ale neviem sa dockat aio.
to by aj mňa zaujímalo, ten babysling, lebo sa mi zdá lepšie ako šatka a stále sa neviem rozhodnúť či by som to vôbec využila 😒
baby poradte, moze sa mi krpaty vyhadzat od krystalickej sody? dala som ju do prania k jeho veciam, a na krku ma taku suchu kozu... periem v slize a ritku ma peknu. moze to byt s tej sody?
jaj a ešte poraďte. radili ste že štvorce treba zapínať zicherkami, a že v Auparku je nejaký detský obchod kde ich majú. to sú nejaké špeciálne zicherky, alebo stačia obyčajné? keď dám na Adama bambusku na novosklad, je mu ešte velká a Snapkou to nezapnem... tak sa chystám kúpiť zicherky.
labutka, nas maly sa po slize s krystalickou sodou tiez vyhadzal (sucha olupujuca sa kozicka, a svrbelo ho to), a tiez len na miestach co su pod bodynkom, pod plienockou je pekny ... a s exemom odvtedy bojujeme doteraz, normalne mam niekedy pocit, ze asi budem musiet prat v cistej vode 😅
tak nasa nastastie so slizom nema problemy 🙂 a moj drahy mi oznamil, ze uz prach kupovat nebudeme, ze je to zbytocne, ked nam sliz urobi ti istu sluzbu 😝 tak idem slizit vsetko 😀
ahojte ahojte.
chcem sa spytat na ten sliz, co tu uz hodnu chvilu spominate - nesmrdi to?
ako sa to vyraba a davkuje?

Maja, jedno pranie stojí asi 30 korún pri praní na 60° aj s práškom, elektrinou, vodou a amrtizáciou práčky, tak sa dohodnite, že si budeš prípadne za "nadbytočné" pranie príplácať.. ja periem tak raz za 3 dni a plienky sú len polovica, zvyšok je Sárine zababrané oblečenie 😝
Standu, veď ja mám len pár druhov plienok 😅 a nové vôbec nekupujem 😝 ale Beehindy sa mi páčia aj keď na sucháče.. že či niekto náhodou.. majú fajnú cenu.. ale na druhé mimi určite kúpim na noc lovíky naťahovačky.