Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
a nikto z mojej rodiny za Slovan nehrava.
ale
My sme Slovan a My sme tu doma.
BUduci rok si titul zoberieme tam, kde patri.
mneme určite nepošleme, ja chcem tie anavy hilco a tie tiež teraz nie sú, no ak by sa to dalo rozdeliť podľa dodacej lehoty bolo by to asi lepšie, šak nás je na BA 7 + emjee + neviem kto podla toho ako to emjee vykoumá🙂))
mne osobne z brány budú asi súriť len tie tričká na nosenie a tie sú tiež dodačka do 5 dní čo koniec koncov 5 dní nemusí byť, malá už má trochu potničky na hrudníčku tak by som ich rada mala, no šak čo, mne nestačí plienková mánia, nosiaca mánia je tiež veĺmi nákazlivá🙂)) akurát že dnes som si od mami vypočula že nie som normálna že nevezmem malej na chalupu kočík a stále ju vyvlačujem na sebe 😖
etuska dík za fotku, a to sa tá vkladačka akože len zasunie za tie chlopne? no ešteže som to videla.... si zlatá.... som myslela že sa to aspon ohne a zasunie, myslím inak zasunie tak na pevnejšie....
Izabelka-ano-zasunie sa to len pod tie chlopne,ale ta vlozka ma take 3 ohyby-podla toho sa da ohnut pre mensie ,ci vacsie mimi a ked celku plienku zapnes,tak to drzi pekne pokope-nemam sice odskusane na zivom babu zatial,len na babike 😀
emjee ja tiez uz vlastne oleinyk asi nepotrebujem ak si citala tu moju vybavu a plus k tomu este 3 BL bamoboo XS/S
aôe protse neviem odolat
dugy ohýba sa to len koli nastaveniu velkosti vkladky lebo aj gatuše nastavuješ tak aby to sedelo, je to vlastne fakt ako PUL-ky, lebo napr. aj TB pulky majú vpredu tú kapsu....
Dugy-ak pozries lepsie na tu vlozku-tak su tam 2 ohyby.
Na "babike" to drzalo dobre 😀
etuska uz vidim ja som teda slepa...
som myslela ze to prehnes na polku alebo tretiny a ziskas viacej savej vrtsvy...
iz TB je ktora znacka
a nemaju to aj tie jednovelkosten PUl od gro baby?
inak BL pulky to maju ale len vpredu
Dugy-tak ako pise Izabelka 😉 a ako som citala komentare na plienocku-tak pre vacsie babo,alebo na noc sa odporuca este jedna vlozka-nemame este odskusane,tak neviem posudit 😅
ano, flipky su vlastne take pulky, ale fajn sedia, nikdy sme nezazili nehodu. da sa do nich vlozit aj cosi ine, nejaky stvorec narovno napriklad. inak sa s tou plienockou dobre zije, ja ju davam hlavne na doma, kedze stvorce a vv pouzivam vylucne ako vkladacky
dnes sme necakane testovali ib v satke - myslela som, ze len vybehnem z auta a ideme hned na navstevu, tak som nedavala sirsiu plienocku. nakoniec sme sa zdrzali vonku asi 2 hodiny, krpata na mne a uplne bez havarie 😎
etuska, martina cika velmi vela, mam jednu stay dry a jednu organic vkladacku, na denne pouzivanie jej stacia. na noc su myslim vhodnejsie "specializovanejsie" plienky ako flipka 😉
tb - tots bots . aj tb pulky maju "to" len vpredu, dnes som ich tak na doma pouzila s bambusovym stvorcom a mam dalsiu flipku. konecne tie pulky vyuzijem, zatial mi tu len lezali.
ja este premyslam nad BG AIO-kedze aj tu v UK je na nich akcia 😅 -mate niektora????? 😕
mneme ja myslím že pre dievča je IB na nosenie v pohode čo sa nehod týka, predsa chlapci majú iný dostrel🙂)) ale tak IB mi príde na sedenie škoda, je štíhla lepšie na batolenie, chodenie a pod.
kočky a nevedeli by ste porovnať PUL-ky thirsties a gro baby??? vraj tie thirsties sú štíhle PULky dosť chválené, tak váham potrebujem záložniaky alebo na nálože ak dám plienku narovno🙂)) a neviem sa rozhodnúť.....
emjee, nahodou nevies, kde su teraz bazarove inzeraty s plienkami? nejak ich nevidim... 😕
mne sa pacia aj tieto:
https://www.modrykonik.sk/bazar/plienky/6i4x/no...
len cakam ze bude na ne este nejaka akcia 😀
fuzzi bunz mam doma 🙂 su super, stihlucke a dobre saju, akurat ze mi zacali volako premokat 😅 ale kupovala som ich cez bazar, takze ktovie kolko toho maju za sebou 😀 pouzivam na ne vrchnaky kvoli tomu premokaniu, jaaaj a inak je na nich tusim pisane, ze prat na 40 alebo 30 neviem tak volako
Emjee-dik 😉
heh-aj by som rada dosla,no ja to mam veeelmi daleko a este 2v1 😅
ale verim,ze sa prezentacia vydari a namotate dalsie maminky-nech nas je maniakov stale viac 😀
mneme tuto si chcela? http://www.branakdetem.cz/bambusova-plena-baby-... zatial je skladom
emjee, tu, este vcera vecer tam bolo, ze zbozi dostupne do 35 dnu 😕 takto je to ale lepsie 🙂
Tieto by mohli byt ako nocne? neviem sa z toho vysomarit...
http://www.branakdetem.cz/hodnoceni/baby-lucy-b...
http://www.branakdetem.cz/bamboozles.htm
ja tak skromne za mesiac pouzivania latkoviek - GB PULku mame tu pasikatu cervenu a na uplne male bejby nie.. ale uz sa splhame na 4 kila a na stvorec na rovno je to super. je znacne siroka medzi nozkami, hadam najsirsie co mame zo vsetkeho, malu to dost obmedzuje, proste balenie nasiroko 😀
a ja neviem, ze ci vam postacia len bambusove plienky na noc na novoska. ja som teraz dala flexitotku vypchatu bambusovym stvorcom, lebo hamburger aj swb schnu, no vydrzala v pohode, ale samotnu plienku len by som urcite nedawala, predsa len to si za noc cikne aj 3x 😅
a dnes v krasnu nedelu ma premieru mentolova itti bitti SIO velkost M. podotykam, ze mame 5 tyzdnov zajtra a Rory nema ani 4 kila a je jej dobraaaaaaa a vobec nie je zapnuta na doraz, tak nechapem, co za velkosti to su tie IB. som stastna,ze som kupila 4 Mka rovno 😵 😵 😵 a ze mame zrazu o 4 plienky naviac huraaaaa

ja davam navrh - ak sa niekomu narodi chlapec, a mne dievca, mozme si vymenit vybavy. a nemusime nic kupovat. alebo , este lepsie, mozme si vymenit vybavy a este nieco dokupit. 😀