Skúsenosti s látkovými plienkami: Aké sú vaše názory?
Ahojte, mate niekto skusenosti s tymito plienkami? Ak ano aké?dakujem
@katka888 ja periem v slize aj detske veci spolu s plienkami, zatial ziadny roblem, ocot davam plnu odmerku na avivaz a tak ako petrinka a kedze mne ocot dost smrdi (ked robim nalev do uhorkoveho salatu tak ho musi ochutnat muz, ja mam blok 😀 ) tak som si v lekarni kupila silicu a kvapnem tri-styri kvapky do toho octu a na pradle nic necitit a ma prijemnu vonu (ja mam medovkovu silicu).
@petrinka
aha, lebo ja som raz skusala si "vycistit" pracku tak, ze som supla skoro celu flasu octu a pustila pracku na prazdno, neviem ci to nejak pomohlo...
inac, ja som zvykla ked som prala biele bluzky do prace, hodit k prasku prasok do peciva, ten pekne vybielil. to som mala info od jedneho sraca co si do prace pral biele kosele 🙂 🙂
@petrinka hej ked som raz davno kupovala osusky v jednom specializovanom obchode tak mi pani prizvukovala, ziadnu avivaz, lebo avivaz upchava pory a tym su tie uteraky tvrde a prestanu byt save ... takze dalsia skusenost, lebo vyrobcovia avivaze do nas hustili pouzivat avivaze, aby boli uteraky krasne makke. 😉
@egyptanka
mne ocot nevadi, ja som taka nakysela 😉 .... to je fajn napad s tou odmerkou, aj ked som raz supla ocot do pracky, nesmrdelo to, takze sa toho vobec neo´bavam...
na ten sliz sa chystam... inac, mali by vymysliet krajsi nazov, a nie SLIZ.... no najprv drahy prechodi "smrad" z plienok v nasom minipidi bytiku a potom mu pridam dalsi kybel slizu....... jeeee to bude super 🙂 to bude mat za vseeeeeetky starosti co mi robi hahahaha ... manzelia - ina tema, ja viem 😉
@egyptanka
vážne? a mne nejde do hlavy, preco moje uteraky su ako raspla ... su sice starsie ... ale ja som pchala co najviac avivaze, nech su kráááásne mesiac vonave a hebounkeee ako detska prdelka 🙂 / asi taka detska prdel, ako po jednorazovkach ... 😉 , ci? aj ked ansa v jednorazovkach problem nema, porovnam , ked nabehneme na latkovky /
baby, slubila som ze ked pridu tie nove vzory EasyFit 2010, tak dam vediet.
Tak uz prisli 🙂
http://klingacik.sk/catalog/9996-423/Tots Bots
@milvasik ja pouzivam uplne ten najobycajnejsi najlacnejsi ocot, jablcny, teraz mam kvasny, bo v nonstopke iny nemali 😉 a nic mi nezozltlov 😉
@cicimon nikdy som necitila nic octove 😀 a to ho tam lejem hooooodne 😀
@katka888 ocot davam miesto avivaze do toho priecinku hned na zaciatku, normalne po maximum ciarku, do bubna taku tu umelohmotnu srandu kam dam gel z orechov, alebo frosch ale iny eko praci prasok, plus vysypem na plienky 3-4 cajove lyzicky soli na skvrny alebo pueru
inak dnes som vytiahla zo suflika plachtu, este co som prala v babatkovskej lovele a tak nadherne to tu voni miminkom, ze fetujem detsku postielku 😀 😀 😀 😀
a pridavam foto HH ziarive kvety co som davnejsie slubila, spokojnost, je len trosku velika, mam ju na najmensom a aj tak je volna 😉 takze odporucam na starsie dietatko
dievcence, k tomu octu - davajte si bacha na AIO a kapsove, nie kazdy PUL sa s octom kamarati.... Aby vam tie drahe plienky potom nezacali pretekat.... 😉
k tomu praniu...aj plienok (tak snad nie som velmi mimo temu 🙂 )...ja mam zvrchu plnenu pracku Whirpool 7519 ...davala som ocot do odmerky na avivaz....ale raz som tam nieco potrebovala dohodit...a ked som ju otvorila....zistila som ze octom smrdi cela pracka a odmerka je skoro uuuuplne prazdna 😕 ....stretli ste sa uz s tym? tie co mate zvrchu plnenu pracku??? predtym sme mali spredu plneny samsung a to bolo ok
a ano ani mne oblecenie za octom nesmrdi...davam bud tea tree alebo levandulu a je to oki 😉
@sulky zavazovacie disany som mala a vo vnutri viacvrstvovu plienku este, ale asi som zle uviazala... Manipulacia pri vrtiacom sa levicati je trosku tazsia. A dnes v noci mi pretiekli popolini easy fix, mokra plachta bola 😠 kurnik... Niet nad klasicke stvorce. Baby, ako casto prbalujete novoskov? Ja tak kazde 2-3 hodky.
@avila ja prebalujem max. po dvoch hodinach a doma pouzivame vacsinou len stvorce a viacvrstvove, na noc nohavickove, nam sa malokedy stane, ze by pretieklo nieco 🙂 mame aj vela kapsovych a aio, tie davam von a na cesty, ale myslim, ze neskor ich vyuzijeme aj na doma, ked nebudu stvorce stacit 🙂
@avila ako novoska som ho prebalovala takmer kazdu hodinu, ale to preto ze zakazdym bolo kako a patricne to hlasil 😵 - ale ked sa nehlasil, tak 2 hodiky, ked niekam cestujeme a viem ze ma fakt kvalitnu plienocku tak ho prebalim po 3 hodinach... ale to skor vynimocne 🙂

@katka888 ja ocot dam hned na zaciatku, nalejem ho tam, kam sa dava avivaz.