icon

Skúsenosti s teplomerom Microlife

1321987
27. mar 2017

Dobrý deň pouzivate tenti teplomer? Meria dobre?

Skúsenosti s teplomerom Microlife
natalushka
•
27. mar 2017

Ja mam pdoobny od Hartmannu..meria na cele aj v usku..a teda neviem,ci som vadna ja alebo ten pristroj..ale maly s nim ma vzdy 40..ked odmeriam seba,je to ok..neviem,ci nejaky uhol nafigu..proste malemu neviem odmerat hodnovernu hodnotu..takze neriame klasika pod pazuskou..ked bol malicky v zadocku..

syberia
•
27. mar 2017

Ja som ho puzivala v praci...merali sme nim TT pacientom....moja osobna skusenost....stoji za figu...ked som ja lezala po operacii sestricky mi nim merali teplotu a ze 37,2 na moju vlastnu ziadost som si pytala ten klasicky dig. pod pazuchu a ten mi ukazal 38,2 ....a na taku teplotu som sa aj citila...😐

evittam
•
27. mar 2017

@1321987 My mame tento-ak chces digitalny:
https://m.mojalekaren.sk/bezdotykovy-sekundovy-...
Pouzivali ho aj na JISke, v porodnici...Meria presne. Mam to odskusane s ortutovym.😉

stanulienkat
•
27. mar 2017

je na dve veci. Radsej si kup digitalny Microlife za 4e.

marika39
•
27. mar 2017

je na ..... Zakaždým ked ho priložím, ukazuje inak😒

tenerifka
•
27. mar 2017

Mala som niekolko digitalnych, a vzdy ukazovali podchladenie, aj ked mal clovek teplotu.Stary ortutovy si chranim ako oko v hlave, to je jediny, ktory meria spravne

evittam
•
27. mar 2017

@tenerifka Nam ten co som dala link meria rovnako ako ortutovy.😉

maminecka2
•
27. mar 2017

Ja mam microlife ale iny typ a uplne o ..... Meria kludne 2 st.C hore-dole, aj ked meriam po sebe uplne ine hodnoty. 😈Som z toho nestastna lebo by sa mi zislo nieco aspon ako-tak orientacne. Aj teraz ma mala 40-ky a v noci ju vyzliect a merat v ritke je nerealizovatelne, potom by sme boli aj 2 hod. hore 🤒 Tak skusam rukou a verim ze mam lepsi odhad ako ten teplomer blaznivy...
Len nedavno mi maly rozbil posledny ortutovy, jaj, nestastna som bola. Tieto digitalne, no neviem.

vrana80
•
27. mar 2017

My ho mame ale nepouzivame lebo meria uplne zle...pouzivame iny a teraz meriame uz pod pazuskou.