icon

Škvrna od trávy

julisalove
3. júl 2014

Prosím vás, vie mi niektorá poradiť čím mi vyjde z detských rifli škvrna od trávy?

gr
•
3. júl 2014

@julisalove ahoj, ja pouzivam persil megapearls a na 40 sa mi trava vzdy vyprala.

melalex
•
3. júl 2014

Ja nalejem na flak od travy ariel odstraňovač škvrn a vyperiem na 40 a flak tam potom nemam

gugu
•
3. júl 2014

V DMku dostat kupit zlcove mydlo - maju gel aj klasicke mydlo ( ja mam to klasicke). S tym mi zide dole takmer vsetko, ale preperiem to co najskor, nenechavam to az na cas pred pranim. Je fakt dobre, skus, stoji par eciek. 😉

soniatko
•
3. júl 2014

mne pomohol na travu ten oranzovy odstranovac skvrn z Lidla. s arielom som ja osobne velmi nespokojna a viac ho uz nekupim. nic s nim nezliezlo.

brady1
•
3. júl 2014

@julisalove aj ja ti odporučam žlčove mydlo DM,kupujem ho odvtedy ako malá mal prvy krat škrvnu od travy, do vtedy som použivala vanish a od vtedy ho nekupujem lebo nad toto mydlo nie je, niektore škvrny možno nevidu na prvy šup ale na druhy alebo treti určite hej.

jankaja
•
4. júl 2014

ja tiež na všetky škvrny používam žlčové mydlo, síce nie z DM, ale z obyčajnej drogérie. Až na zriedkavé výnimky sa vyperú všetky škvrny, je perfektné

vefi89
•
4. júl 2014

Aj lanza mydlo je super

lilitela
•
4. júl 2014

Ja neviem, par krat som zlcove mydlo pouzila, ale priserne smrdi po nom to oblecenie, podla mna a treba to este aspon raz preprat, aby to bolo v pohode - vam sa to nedeje?

ivett1
•
4. júl 2014

@julisalove akurát včera som prala dvoje rifle ... zadok a kolená od trávy ... nemali sme citróny, tak som tam dala ocot, chvíľu som to nechala "pôsobiť" (teda fakt len chvíľu, lebo som sa ponáhľala..cca 5 min) a šupla som to do práčky ...a zišlo mi to ...
PS: inak používam na všetko žlčové mydlo alebo lanza mydlo (to tak nesmrdí), len teraz tie kolená boli brutal a ešte tam má aj také maličké dieročky ...tak vôbec netuším, čo robil ... obe deti sú doma - majú už prázdniny a varuje ich ocino...