icon

Topánky z Neoprotu

teradamko
18. okt 2012

ahojte, dcerka ma ploche nohy a poslali nas do neoprotu. sandalky su hotova katastrofa 😠 . tazke, remienky pridlhe a absolutne nevzhladne. maju na vyber akurat jeden model a 4 farby... 🙄 boli to nase prve ortopedicke topanky a dopadlo to pekelne. hambila som sa za dcerku ☹ . esteze je taka malicka ze si neuvedomuje co ma na nozickach.
manzel tam bol v polke augusta a dali nam sandale, vraj do ine nerobia. dostali sme ich na konci augusta takze sme ich mali asi 10 na obute. myslela som najskor ze to dam malej ako papucky do skolky ale to jej mozem dat rovno tazitka na kotnicky.
ake mate skusenosti vy?s akymi orto topankami mate dobre skusenosti? dakujem

Strana
z2
pink_lady
26. okt 2012

@teradamko nie, v choditku nebol, on je v podstate DMO aj ked len najlahsia, hranicna forma ale je, takze tie spicky su tym, lebo stale ma na nozickach hypertonus. Je nehovorim ze nemozu byt krajsie, ale neviem kolko by stali keby ich kupujeme "len tak", takto sme doplacali 16€. Ono vypisat by mi vypisal poukaz aj tu nejaky ortoped a mohla by som si dat na mieru urobit mozno aj inde, ale ked sme mali moznost "zrychleneho" konania (ako tu pozeram kto ma vypisane od ortopeda a mozno menej zavazne diagnozy tak to trva aj mesiac dva, nas odmerali v Luznej, povedali ze to bude do tyzdna a aj tak bolo 😉 )

teradamko
autor
26. okt 2012

@pink_lady tak to je jasne, ze sa ti tam vyhovuje. tak snad vam pomozu tak ako maju 🙂

mayka
16. aug 2013

ahojte baby kolko sa doplaca za vyrobu vloziek pre dieta a vyrobu tych papuciek ked mam recpet od ortopeda? A ako dlho trva kym to vyrobia?

mata128
25. mar 2015

@pink_lady prosim ta,kde si ich davala vtedy robit???

pink_lady
25. mar 2015

@mata128 nas v Dunajskej Luznej pomerali...

mata128
25. mar 2015

@pink_lady myslim aka firma...neoprot?

vierkasaly
17. jún 2015

@pink_lady dobrý deň kde ste prosím vás tieto sandáliky kúpili... zašlite mi prosím vás odpoveď na ing.vierka.salaganic@centrum.sk
Ďakujem

Strana
z2