icon

Vankúš z pamäťovej peny pre dieťa

andrea561
5. jan 2016

baby aky mate nazor na konkretne tento vankus pre 3 rocne dieta? mala mi pili stale usi ze chce taky vankus ako ma maminka, tak som nasla detsky, len neviem ci je vhodny pre take male dieta. Do 2 rokov nemala ziadny a teraz ma uplne tenulinky, poradte 🙂
dakujem

Vankúš z pamäťovej peny pre dieťa
leteku
•
5. jan 2016

My mame tieto vankuse cala rodina a len mne sa na nom dovre spi. Vsetci ostatni ho odlozili a pouzivaju normalne vankuse. Ja ho vsak milujem.

lenkoment
•
5. jan 2016

@andrea561 ahoj, ten je tuším z jysku, však? naša má 4 roky a berie dospelácky wellpur tatinkovi, tak sa chystame jej kupiť tiež ten detský - ak by nebol o.k. - da sa do 14dni vrátiť - a vezmem jej rovno dospelacky a v najhoršorm prípade jej ho otočím tou nižšou stranou dole. Jeden sme jej už v jysku kupili ale inej značky a museli sme ho vratiť, lebo bol pre nu moc tvrdý. Tiež doteraz mala uplne tenulinky a predtým žiaden.

tomba
•
5. jan 2016

moja ho má tiež, bude mať tri, je "rozoberateľný", spáva iba na cca 2cm rovnej časti, tú tvarovanú časť som ešte odložila.

csenibaba
•
6. jan 2016

Nás maly má tento vánkus od rok a pol,septembri mal 3 roky a uvazujem mu aj do skolky kúpit taky isty lebo dost casto nosi svoj "domáci"" vankus do skolky na poobednajsi spáno😉k

allesandra
•
26. jún 2016

Tieto vankuše z Jysku niesu moc kvalitne. Manžel ho mal a neda sa to porovnať s vankušom na kt.spavam ja ( z pamatovej peny Moore). Preto su ludia potom často sklamaní, treba investovat trosku, najma co sa aj detí týka

fibica
•
24. feb 2017

@allesandra
Robia sa z tejto peny vankusiky aj premalicke deticky?