Váš názor na značku Avent
Mne sa pacia flase. Vyskusala som niekolko ale Avent nam pasoval najviac.
Môj malý miluje cumlik od avent a som spokojna aj s odsavačkou 😊
...mame vsetko len.zn. avent a spokojnost, pouzivala som pri vetkych troch detoch len tuto. Spokojnost s odsavacka,termoska, ohrievac flias,sterilizator, flasky, hrnceky, cumliky,...
Mali sme flase aj sterilizatir zamna spokojnost
Je to síce drahšie ale kvalitnejšie... v tomto prípade - áno, za kvalitu sa trošku priplati... ale mala som odsávačku, cumle, dokonca aj vložky do podprsenky... a veru som skúšala aj iné ale avent bol proste vždy kvalitou na vyššej úrovni... oplatí sa...
A skusali ste baby aj nuk znacku?
Fľaška na mlieko, na vodu, cumlíky a som max spokojná 🙂 dokonca ja používam (aj som používala) ešte fľašky na mlieko po sestre (13. ročné) a nič im nie je, sú lesklé, čísla na odmerke úplne ako nové... jedine cumlík som vymenila 🙂
Super, mala nepila vôbec čaj, tuto baby z MK mi poradila aby som skúsila avent, pomohlo
Je to asi dosť individuálne čo komu sadne..Mala som kúpené viacero značiek cumlikov aj fliaš ale teda dieťaťu najviac sadli tie od Avent
@punka24 viem ze je drahsi, ale dietatko je to posledne kde by som setrila.. to skor sebe "utiahnem opasok" 🤭
Ja som len na porovnanie povedala... 🙂 ale fakt je to kvalita aj v porodnici kde som bola mali avent odsavačky napriklad... je to fakt dobrá značka... 🙂
Tiez pouzivam . Ale na flaske mi chyba ze tam nieje ta ,, zaklapka ,, ci ako to nazvat . Medzi flaskou a cumlikom ten plastovy dielik aby sa nevylievalo mlieko cez cumlik do vrchnacika ...
@janette321 A mne to praveze nechyba. Ja som testovala niekolko fliaz ze ako rychlo kvapkaju ked su hore dnom a tento Avent bol jeden z najlepsich. Kvapka to velmi, velmi pomaly ale ja som nikdy nevymenila cumel za vyzsie cislo... stale pouzivam cumel c.2 (pre 1 mesiac a viac).

My mame vsetko od AVENT. Odsavacku, cumle, sacky na mlieko, flasky. Ja som velmi spokojna.☺️