icon

Váš názor na značku Avent

26. sep 2020
tatiana1329
26. sep 2020

My mame vsetko od AVENT. Odsavacku, cumle, sacky na mlieko, flasky. Ja som velmi spokojna.☺️

andreatytler
27. sep 2020

Mne sa pacia flase. Vyskusala som niekolko ale Avent nam pasoval najviac.

timeabucova
27. sep 2020

Môj malý miluje cumlik od avent a som spokojna aj s odsavačkou 😊

matapo
27. sep 2020

...mame vsetko len.zn. avent a spokojnost, pouzivala som pri vetkych troch detoch len tuto. Spokojnost s odsavacka,termoska, ohrievac flias,sterilizator, flasky, hrnceky, cumliky,...

sense
27. sep 2020

Mali sme flase aj sterilizatir zamna spokojnost

punka24
27. sep 2020

Je to síce drahšie ale kvalitnejšie... v tomto prípade - áno, za kvalitu sa trošku priplati... ale mala som odsávačku, cumle, dokonca aj vložky do podprsenky... a veru som skúšala aj iné ale avent bol proste vždy kvalitou na vyššej úrovni... oplatí sa...

malebiele
27. sep 2020

A skusali ste baby aj nuk znacku?

diaalex
27. sep 2020

Fľaška na mlieko, na vodu, cumlíky a som max spokojná 🙂 dokonca ja používam (aj som používala) ešte fľašky na mlieko po sestre (13. ročné) a nič im nie je, sú lesklé, čísla na odmerke úplne ako nové... jedine cumlík som vymenila 🙂

lauriema
27. sep 2020

Super, mala nepila vôbec čaj, tuto baby z MK mi poradila aby som skúsila avent, pomohlo

lelluska
27. sep 2020

Je to asi dosť individuálne čo komu sadne..Mala som kúpené viacero značiek cumlikov aj fliaš ale teda dieťaťu najviac sadli tie od Avent

autor
27. sep 2020

@punka24 viem ze je drahsi, ale dietatko je to posledne kde by som setrila.. to skor sebe "utiahnem opasok" 🤭

punka24
27. sep 2020

Ja som len na porovnanie povedala... 🙂 ale fakt je to kvalita aj v porodnici kde som bola mali avent odsavačky napriklad... je to fakt dobrá značka... 🙂

janette321
27. sep 2020

Tiez pouzivam . Ale na flaske mi chyba ze tam nieje ta ,, zaklapka ,, ci ako to nazvat . Medzi flaskou a cumlikom ten plastovy dielik aby sa nevylievalo mlieko cez cumlik do vrchnacika ...

andreatytler
28. sep 2020

@janette321 A mne to praveze nechyba. Ja som testovala niekolko fliaz ze ako rychlo kvapkaju ked su hore dnom a tento Avent bol jeden z najlepsich. Kvapka to velmi, velmi pomaly ale ja som nikdy nevymenila cumel za vyzsie cislo... stale pouzivam cumel c.2 (pre 1 mesiac a viac).

teegreen
Odpoveď bola odstránená