Veľký fusak alebo oteplovačky
Zdravim, chcem sa poradiť. Mám 2 ročného syna, oblieka velkost 92-98 a na cca94 cm. Minuly som sme mali fusak do kocika, ktorý mu už ozaj nestačí. Jendlhy ako spageta. Ale deka je malo. Ako to riešila už s takýmito veľkými detmi.? Aj napriek veku sa jiekedy stane že ideme spat na obecný spanok do kocika a často robíme aj hodinové túry. Napadlo mi, či nie je alternatíva nanoznik alebo mám rovno kúpiť taku tu oteolivaciu kombinézu. Dakujem
my sme mali od zaciatku taky fusak s tym nadstavcom na nohy. ten som dala prec a malej nohy trcali ( mala zimne boty ) a pod sebou mala fusak a tou vrchnou castou bola zakryte.
mali sme taky lacnejsi fusak, ie tento, ale tento je podobny typ https://www.svetkocikov.sk/fusaky/fusak.cottonm...
a nosila pod tym aj kombinezu, keby chce behat. navyse ak dieta zaspi, potrebuje viac tepla.
V tomto veku dieťaťa by som sa s kočíkom von netrepala,niet nad pocit,že príde vybehané dieťa zvonka v zime,dáš mu obed a ide spať a ty máš chvíľku pre seba.

No kombineza je nutnost, ved uz chodi, v com bude chodit celu zimu? Ak sa uz chystate odplienkovat tak samostatne bundu a nohavice. My mame vsetky 3 alternativy, aj kombinezu, aj bundu a oteplovacky a aj fusak. Na vacsine sa da odzipsovat spodok, ze mu trcia nozky v cizmach vonku.