Vibračný matrac do postieľky. Existuje niečo také?
Ahojte, viete mi prosim poradit, ci existuje vibracny matrac do postielky, pripadne vibracna podlozka? Na internete som nic take nenasla.
jasminet: take nieco, ako je na lehatku Fisher Price... v pripade potreby sa to da pouzit na uspavanie dietata...
dakujem
miluska osobne by som si dieta neucila na taketo moresy a metody. my sme mali vibraciu v cestovnej postielke. ale v zivote sme to nevyuzili.
katy, ja viem, nie je dobre na to dietatko ucit... chcem to len pre pripad absolutnej nudze... ked idu malemu zubky, tak sa vobec neda uspat a nemienim ho nechat plakat
ked idu zubky kupit gelik a natierat ak bolo uz u nas velmi zle tak som dala nurofen, potom uz buval. to si treba jednoducho pretrpiet. hryzatka do chladnicky. studene jablka mu dat hryzkat.
@miluska.h my sme mali vybracne kresielko,ktore sa samo hupalo,aj vybrovalo,a aj hralo melodie ak si chcela..dalo sa rozne polohovat a malo aj bezpecnostne popruhy samozrejme..my sme ho vyuzivali hlavne kvoli tomu,ze som v jednom kuse 3 mesiace nosila dceru na rukach..ako nahle som ju pustila z ruk bol aj niekolko hodinovy rev,cize stale na rukach non stop,len vtedy bola ticho..mala som ruky vytahane ako orangutan 😀 ..a manzel mi priniesol toto kresielko,ze ju mam skusit uspavat tam a nastastie sa jej tam zapacilo a vela krat tam hned zaspala a len sme ju preniesli do postielky potom..mne sa teda velmi ulavilo,premna to bol dar z nebies,urcite by som to pri druhom dietati vyuzila tiez,pokial by mal byt okolo toho opäť taky cirkus 🙂
maminkine ruky su najlepsi liecik na kazdu bolacku. je to o drzku nosit polrocne dieta, ale pre dietatko je to najlepsie. daj si ho do satky a hojdaj, ak moc moc bolia zubky, daj nurofen

a na co to ma sluzit? 😅