Z čoho pijú vodu vaše ročné deti?
Ahojte. Rocna dcerka pije vodu z flasky so slamkou. Dokedy je to takto vhodne? Alebo aky typ flasky odporucate vy, z pohara kedy ma zacat pit dieta vodu? Dakujem.
Naša má dva roky, pije z fľašky so slamkou. Vie piť aj z pohára, ale fľaša je pre nás praktickejšia. Ja tiež pijem z fľaše so slamkou. Nevidím v tom problém. Kľudne jej fľašu nechaj len ju nauč potom aj z pohára.
Ja som sa snažila od začiatku pohár (ak sme neboli mimo domu, vtedy fľaša so sosačikom alebo slamka).
Na rok vedel sám piť z pohára, ak bol do polovice plný (plnší sa mu rozlieval).
Teraz má dva a skoro stále si ide po pohár, keď je smädný. Ak dostane džúsik, slamku po chvíli vyhodí, lebo mu vadí a chce piť normálne 😁
Môj syn doteraz pije zo slamky. Akože napije sa aj z pohára ale preferuje slamku😁 mame takú super nerezovu fľašku.
Starsia do troch rokov babylove so slamkou, potom sme presli na flasu so sportovym uzaverom (ako maju napr flase na bike - tiez babylove) a potom na sigg s normalnm otvorom na pitie... Mladsia (3.r.) zatial pije tiez z flasky so slamkou (babylove), ale uz uvazujem, ze zmenim tiez na tu sigg alebo na ars una ci cosi podobne bezslamkove...ale samozrejme vedia pit aj z pohara...
Z pohara. Nikdy sme na doma nemali ziadne flase, obe deti som naucila z pohara. Vonku maju flasu so sosakom, ale sportovu, nie detsku.
Z pohara. Nikdy sme na doma nemali ziadne flase, obe deti som naucila z pohara. Vonku maju flasu so sosakom, ale sportovu, nie detsku.
Podobne ako @maxik24 , nikdy sme doma nemali ziadne flase. Hned od prvych prikrmov som deti ucila pit z pohara. Mali plastovy pohar pre male deti - doidy cup - a okolo roka pili z klasickych poharov. Na von mali nerezovu thermoflasu so sosakom
U nás to prišlo akosi prirodzene ako ročný ešte pil aj z fľaše ale hlavne mlieko a z pohárov s našou pomocou vodu, no a v roku a pol sa totálne odstavil aj od toho mlieka tak od vtedy pil z rôznych hrnčekov aj so sosáčikmi aj z fľaše so slamkou a o pár mesiacov na to mu manžel len tak dal z obyčajného plastového pohárika a v pohode z neho pil, takže aktuálne pije gro z pohára občas z fľaše so slamkou a túto fľašu berieme aj keď ideme niekam a v noci má ešte fľašku s čistou vodou z praktických dôvodov nech sa neobleje ale posledný mesiac dva ju používame oveľa menej .. v noci už nepije tak ju používa vždy len pred spaním nočným aj to nie vždy
Syn bol dojceny do roku takže do roku používal iná pohár, potom som prešla na slamku ale zistila som že najviac sa napije z pohára tak doma má len pohár hoc aký aj sklenený lebo sa vie pekne napiť (21) mesiacov a vonku berieme fľašu od lucky so sosakom.
Nasa pila z pohara uz okolo roka. Na von mame flasu Avent. Cez klasicku papierovu slamku ani dlho nevedela pit a to uz bude mat 3 roky.

Cim skor bude z pohara, tym lepsie pre teba. 🙂 Moja doteraz (3+ r)pije najradsej z flase so slamkou, v skolke ale musi z pohara, samozrejme. Ale nauci sa aj ked ju nebudes hned teraz drillovat, len teda cim mensie tym lahsie sa vraj nauci (odporuca sa uz s prikrmami ucit z poharika).