Aká je kozmetika Just a olej 31 bylín?
Ahojte, chcela by som sa spýtat, aké máte skúsenosti s kozmetikou JUST, pokial možno hlavne s olejom 31bylín. Pomáha - nepomáha....? 😉
@tinkasamuhelka je mozne aj inhalovat v tehotenstve,omylom sa viac vylialo na perinu a teraz to tu voni,nevadi to,ci treba ist do inej izby
@upomienka určite pomáááha,kazda zienka by ho mala mat v domacnosti. je na vsetko!
mne sa osvedcil najma při zapale dasien, a aj při svrbení znamienok 😉
@okataivana a moze sa inhalovat v tehotenstve?
@sensen12 bez problemov. Nemate sa coho bat. Pokial vas z toho nestipu oci, tak len inhalujte😉
@okataivana je to uzasna vec a vlastne vsetko z justu.. Kto to raz skusi, uz neopusti😉
@tinkasamuhelka nie,vsetko ok,ale sa trosku ulialo viac a teraz vsetko voni a nikdy som to neskusala,proste omylom sa vyliala
@tinkasamuhelka dakujem,uz som chcela vetrat vsetko
@sensen12 baby takto ulievate viac, třeba si to setrit a ked tak tak si kupte difuzer a z toho si rozpraste na postel 🙂
@sensen12 myslím ze moze mozem ti to zistit
Účinky:
• na bolesti kĺbov, svalov, chrbtice, rastové problémy
• na reumatické problémy, artritída, dna
• na odplavenie únavy po námahe, športe a ťažkej práci
• na dodanie energie, na prekrvenie, posilnenie, aktivitu a koncentráciu
• pri strese na upokojenie, proti bolestiam hlavy, na regeneráciu, relaxáciu
• preventívne na posilnenie imunitného systému
• pri nachladnutí, nádche, bronchitíde, chrípke, problémoch s hlasivkami, astme, zápaloch dutín a stredného ucha
• pri bolestiach hrdla, na afty, opary, bolesti zubov, krvácanie ďasien a parodontózu
• na čistenie organizmu a prevenciu peľových alergií
• pri tráviacich problémoch, plynatosti a nechutenstve
• pri zápaloch močových ciest, problémoch s prostatou, vagínou a pri bolestiach prsníkov
• tiež počas cestovania, pri nevoľnosti, po uštipnutí či bodnutí hmyzom
• proti vypadávaniu vlasov
Mam klientky ,ktore nemohli otehotniet ( aj 6r.) , a po pouzivani 31-ky otehotneli,lebo si poriesili zapaly....
baby, viete mi odporučiť niečo na alergie? netuším aké mám, ale celoročn smrkám a v tomto období mávam skôr zapchatý nos. Teraz sme si domov doniesli kocúrika a mám pocit, že aj naňho mám alergiu :( Myslíte, že by mi niečo pomohlo? Som z BA, ak ste niektorá odtiaľto, rada sa aj stretnem 🙂
ahojte baby a ako použivať pri zapalovh močových ciest? dakujem vopred 🙂
@drews_beauty na alergie je najlepšie posilňovať imunitu 😉 ideálne sú kapsule s rybím olejom a probiotiká + kombinovať s narosanmi - bylinnými jusťáckymi sirupmi 😉
@snopkulka rybie kapsule som jedla asi rok bez zmeny, už mám objednaný ten 31bylín tak uvidíme 🙂
Jaj ano Just nie je MLM
Ahojte. Od koho si mozem kúpiť 31tku? 🙂

kludne ho mozte davat aj malickym detom... ale v slabej koncentracii... zriedit napr. s kremom san aktiv z justu a rozmasirovat... v pripade akychkolvek otázok mi kludne piste... rada poradim@24dzin24